Grad Majami deli poklon kartice za Publix u visini od $250. Evo kako da se prijavite

Grad Majami deli poklon kartice za Publix u visini od $250. Evo kako da se prijavite

Top 20 najtraženijih poslova u Americi za 2022.godinu
Da li Majami postaje novi San Francisko? Cene zakupnina beleže istorijski rast
Miami Beach danas slavi 105. rođendan!

Stanovnici Majamija koji imaju finansijskih problema tokom pandemije od sledećeg meseca moći će da dobiju besplatne poklon kartice iz Publixa u visini od 250 dolara kroz novi gradski program pomoći.

Očekuje se da će oko 14.000 stanovnika dobiti pomoć u programu „Poklon kartica za namirnice“, rekao je gradonačelnik Majamija Francis Suarez na konferenciji za novinare u sredu ujutro. Program je jednoglasno odobren tokom posebnog sastanka Gradske komisije prošle nedelje.

Poklon kartice će se deliti po principu “first come, first served” u decembru”, stanovnicima koji su 2020. godine doživeli finansijske poteškoće zbog COVID-19″, kažu u gradu. Prijave su dostupne od srede na veb sajtu grada.

Da biste ispunjavali uslove za poklon karticu, morate:

▪ Imati vozačku dozvolu sa Floride ili bilo koji drugi dokument sa fotografijom sa Floride koji pokazuje da živite na adresi koja je u granicama grada Majamija. Stariji građani koji nemaju važeći dokument sa fotografijom koji je izdala Florida mogu takođe da koriste pismo socijalnog osiguranja, Medicare ili korisničku izjavu u svoje ime sa adresom grada Majamija.

▪ Preuzmite, odštampajte i potpisujte izjavu u kojoj se kaže da ste se suočili sa finansijskim poteškoćama zbog pandemije COVID-19.

▪ Dokument postavlja razna pitanja, poput broja ljudi koji žive sa vama, da li ste zaposleni i koliki je godišnji prihod domaćinstva. Dokument takođe traži kratko objašnjenje šta je uzrok vašeg finansijskog problema.

COMMENTS

WORDPRESS: 0