Grad Majami deli poklon kartice za Publix u visini od $250. Evo kako da se prijavite

Grad Majami deli poklon kartice za Publix u visini od $250. Evo kako da se prijavite

Lista najmoćnijih pasoša za 2022. godinu: Jedna balkanska država u TOP 10. Evo gde se nalazi Amerika
Luksuzni hotel u Sunny Isles Beach-u proglašen je za najbolje letovalište u SAD
Nova praznična pravila za policijski čas u okruzima Miami Dade i Broward

Stanovnici Majamija koji imaju finansijskih problema tokom pandemije od sledećeg meseca moći će da dobiju besplatne poklon kartice iz Publixa u visini od 250 dolara kroz novi gradski program pomoći.

Očekuje se da će oko 14.000 stanovnika dobiti pomoć u programu „Poklon kartica za namirnice“, rekao je gradonačelnik Majamija Francis Suarez na konferenciji za novinare u sredu ujutro. Program je jednoglasno odobren tokom posebnog sastanka Gradske komisije prošle nedelje.

Poklon kartice će se deliti po principu “first come, first served” u decembru”, stanovnicima koji su 2020. godine doživeli finansijske poteškoće zbog COVID-19″, kažu u gradu. Prijave su dostupne od srede na veb sajtu grada.

Da biste ispunjavali uslove za poklon karticu, morate:

▪ Imati vozačku dozvolu sa Floride ili bilo koji drugi dokument sa fotografijom sa Floride koji pokazuje da živite na adresi koja je u granicama grada Majamija. Stariji građani koji nemaju važeći dokument sa fotografijom koji je izdala Florida mogu takođe da koriste pismo socijalnog osiguranja, Medicare ili korisničku izjavu u svoje ime sa adresom grada Majamija.

▪ Preuzmite, odštampajte i potpisujte izjavu u kojoj se kaže da ste se suočili sa finansijskim poteškoćama zbog pandemije COVID-19.

▪ Dokument postavlja razna pitanja, poput broja ljudi koji žive sa vama, da li ste zaposleni i koliki je godišnji prihod domaćinstva. Dokument takođe traži kratko objašnjenje šta je uzrok vašeg finansijskog problema.

COMMENTS

WORDPRESS: 0