Grad Miami Beach organizuje čisćenje plaže nakon Spring Break-a

Grad Miami Beach organizuje čisćenje plaže nakon Spring Break-a

Forbes objavio novu listu milijardera za 2022. godinu
Disney World u Orlandu ponovo se otvara ovog vikenda
Temperatura okeana na Floridi premašila 101 Fahrenheit, da li je ovo novi globalni rekord?

Grupa Only in Dade i grad Miami Beach se udružuju kako bi očistili plaže nakon prolećnih praznika

Posle desetina video snimaka koji su se pojavili na mrežama sa prepunim plažama u Majamiju i Majami Beach-u nakon prolećnih praznika, popularna društvena mreža Outlet je preuzela na sebe da preduzme nešto po tom pitanju.
Only in Dade medijska kompanija okrenuta nalogu društvenih medija usredsređena na Majami, se udružila sa brojnim organizacijama i gradom Miami Beach-om kako bi okupila zajednicu na dan čišćenja smeća, u subotu 17.aprila.
Vesti o događaju dolaze samo dve nedelje nakon što su posetioci prolećnih praznika napravili haos na South Beach-u, a video snimci prikazuju smeće koje se nakuplja u vodi i na obalama duž okruga Majami Dade-a.

Zbog nakupljenog smeća, Only in Dade i Only in Dade Cares, u saradnji sa Clean This Beach Up i potpredsednikom opštine Miami Beach Michael-om Gongora, domaćini su organizovanja zajednice pod nazivom “Prolećno čišćenje Majami Beach-a“. Ovaj događaj u zajednici podrazumeva uklanjanje smeća na plaži, aktiviranje medija i talente lokalnih radio stanica.

Učesnici koji žele da se pridruže sastaće se u subotu 17.aprila u 17:30h, u 12.Ulici i Ocean Drive-u u South Beach-u. (12th Street and Ocean Drive in South Beach).
Veliki maršali događaja, DJ Laz, Lucy Lopez, Papa Keith i mnogi drugi će započeti događaj, gde će se oni koji odluče da učestvuju u čišćenju raširiti po celoj oblasti kako bi pronašli i odložili ostatke smeća.
Za učešće su potrebne maske za lice, a sredstva za dezinfekciju ruku će biti obezbeđena.

Izvor: Local 10 

COMMENTS

WORDPRESS: 0