Grad Miami Beach razmatra otkazivanje “Spring Break-a” za ovu godinu

Grad Miami Beach razmatra otkazivanje “Spring Break-a” za ovu godinu

Gordon Remzi otvara novi restoran na Miami Beach-u
Art Basel Miami 2021 – Pet događaja koje morate posetiti
Folk Festival kod Crkve Sv. Save u St. Petersburg-u 17.Februara

Privremeni gradski menadžer Raul Aguila izjavio je da sada nije „prikladno vreme“ za održavanje “Spring Break-a” usred pandemije COVID-19.

Iako je planirano da predstojeći martovski festival sponzoriše grad Miami Beach konačna odluka još nije donešena.  Početak pandemije na Južnoj Floridi omeo je prvi pokušaj grada da organizuje “Spring Break” prošlog marta.

Grad nije potpisao ugovor sa organizatorom događaja, ali ako komisija da odobrenje, događaj će se ipak održati.

„Broj novih slučajeva COVID-a se povećava, pa mislim da nije pravo vreme za događaj ovih razmera u vreme prolećnih praznika. Čitav događaj trebao bi da uključuje DJ-a na žurkama na plaži i koncertima uživo“, rekao je Aguila u izjavi. „Nametanje maski i socijalno udaljavanje u ovim okolnostima biće veliki izazov.“

Festival, koji će organizovati Tom Bercu Productions, održavao bi se na plaži i u parku Lummus između 7. i 11. ulice, a događaji bi trebalo da se održavaju svakog četvrtka, petka, subote i nedelje. Članovi Odbora za finansije i ekonomsku otpornost zatražili su da grad smanji cenu na oko milion dolara, a poverenici će u sredu doneti konačnu odluku.

Organizator događaja predstavio je plan Udruženju Ocean Drive, koaliciji kompanije sa South Beach-a , i „dobio je pozitivne povratne informacije“, rekao je grad.

Budući da ne postoji ugovor, grad ne bi dugovao novac ako komisija odluči da odustane od događaja, rekao je Aguila. Grad nije pronašao izvor novca za finansiranje događaja, niti bilo kog sponzora koji bi ga podržao.

Gradonačelnik Dan Gelber i šef policije Rick Clements slažu se sa Aguilinim zahtevom za otkazivanje ovogodišnjeg događaja.

COMMENTS

WORDPRESS: 0