Grad sa Floride drugi u Americi: Ova mesta su najbolja za traženje posla

Grad sa Floride drugi u Americi: Ova mesta su najbolja za traženje posla

Minimalna plata na Floridi 12 dolara po satu: Koliko iznosi u drugim državama
Amazon zapošljava 10 000 sezonskih radnika sa Floride
Miami Heat raskinuo ugovor sa FTX-om. Arena će dobiti novo ime

Finansijska kompanija WalletHub nedavno je pregledala više od 180 gradova širom zemlje i rangirala najbolje gradove za poslove na osnovu metrika kao što su broj otvorenih radnih mesta po tražiocu posla i medijana godišnjih prihoda.

Scottsdale se našao na prvom mestu zahvaljujući godišnjem rastu novih radnih mesta od 12%, prema WalletHub-u, što je najviše u zemlji.

Tampa se našla druga na listi iz više razloga.

 1. Raznolikost industrija: Tampa ima raznovrsnu privredu koja obuhvata sektore poput turizma, zdravstva, informacionih tehnologija, finansija, obrazovanja i proizvodnje.
 2. Rastuće tržište rada: U ovom gradu postoji potražnja za različitim veštinama i kvalifikacijama, koja pruža prilike za zapošljavanje u različitim sektorima.
 3. Povoljna poreska klima: Florida ima povoljnu poresku klimu za vlasnike biznisa, što može privući kompanije da otvore svoja sedišta ili filijale u Tampa Bay regiji.
 4. Kvalitetan život: Tampa nudi visok kvalitet života sa svojim blagim klimatskim uslovima, prelepim plažama, kulturnim i rekreativnim sadržajima, kao i relativno niskim troškovima života u poređenju sa drugim velikim gradovima u SAD-u.

Kompletna lista izgleda ovako:

 1. Scottsdale, Arizona
 2. Tampa, Florida
 3. Salt Lake City, Utah
 4. Columbia, Maryland
 5. Austin, Texas
 6. Atlanta, Georgia
 7. Seattle, Washington
 8. Pittsburgh, Pennsylvania
 9. Plano, Texas
 10. Boston, Massachusetts

cnbc.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0