Gradonačelnik Majamija planira da omogući građanima da plaćaju porez i takse u bitkoinima

Gradonačelnik Majamija planira da omogući građanima da plaćaju porez i takse u bitkoinima

Nostrifikacija stranih diploma u Americi. Evo osnovnih informacija koje treba da znate
Cene avionskih karata u Americi su porasle za 18%, što je najveći jednomesečni skok ikada
Izložba slika Gordane Draganić u Majamiju

Gradonačelnik Majamija želi da svoj grad učini privlačnijim za tehnološku industriju prihvatanjem bitkoina, pa čak i ulaganjem nekih državnih sredstava u kripto valutu.

„Da sam to učinio prošle godine, zaradio bih 200 plus posto“, rekao je gradonačelnik Francis Suarez u emisiji „Varney and Co.“ kompanije FOX Business. “Dakle, izgledao bih kao genije.”

Gradonačelnik je rekao domaćinu Stuartu Varneiu da Miami želi da omogući građanima da plaćaju porez i takse u gradu u bitcoinima.

Želimo da budemo jedan od kripto-naprednih i tehnoloških gradova u zemlji“, rekao je. „Dakle, gledamo na … stvaranje regulatornog okvira koji nas čini najlakšim mestom u Sjedinjenim Državama za poslovanje ako to radite u kripto valutama.

Bitcoin je porastao za čak 284% od početka oktobra, rekordno visokih 40,797 dolara 7. januara. Nakon značajnih gubitaka početkom ove nedelje, kriptovaluta se vratila, cena je u određenom vremenskom periodu porasla iznad 40 000 američkih dolara.

Suarez se nada da će prelazak na bitkoine možda privući tehnološku industriju i navesti više visokotehnoloških kompanija da se presele u Majami.

Želim da kreativna i inovativna klasa dođu ovde i stvore visoko plaćena radna mesta za moje stanovnike“, rekao je.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0