Gradonačelnik Miami Beach-a najavio nova pravila za delove South Beach-a

Gradonačelnik Miami Beach-a najavio nova pravila za delove South Beach-a

USCIS uveo na formular pored muškog i ženskog i opciju za treći pol
Lutrija za Zelenu kartu 2025. počinje danas: Evo kako da se prijavite
Kompletno imunizovano više od polovine odraslih građana Amerike

Gradonačelnik Miami Beach-a je predstavio plan za suzbijanje i ponovno zoniranje South Beach-a nakon nedelja haotičnih gužvi i posetilaca tokom Spring Breaka, dok u isto vreme pokušašva da nametne nova ograničenja za najprometnije delove South Beach-a.
Nakon nekoliko nedelja pokušavanja da se uhvati u koštac sa divljim zabavama i sprovođenjem policijskog časa od 20h, gradonačelnik Dan Gelber je rekao da su ovakva dešavanja prevršila svaku meru!
Počevši od četvrtka, od 20h, veći deo “Distrikta zabave” se rano zatvara. Od 19h, svi kafići blizu trotoara, će biti zatvoreni.
Ne možemo više ovako. Ne možemo izdržati“, rekao je gradonačelnik Gelber.

Plan od 12 tačaka će suzbiti i preusmeriti najprometnije delove South Beach-a – Ocean Drive, Collins i Washington avenije od Pete do Šesnaeste Ulice – i nameće novi ’Last Call” u 02h, zabranjuje velika pića i nargile, ograničava iznajmljivanje koje je popularno među turistima i mnogo toga.
Radi se o pokušaju stvaranja novog područja South Beach-a“, naveo je Gelber. „Otarasićemo se buke a sprovesti više pravila, veće standarde za kafiće i podsticanja preduzeća, možda će se otvoriti kancelarije koje će pomagati urbanim gradskim zajednicama da rastu. Moramo promeniti ovo područje“.
Novi plan dolazi nakon što su posetioci tokom Spring Breaka napravili haos na South Beach-u, nalazeći se kasnije u svim novinama širom zemlje. Neki su viđeni kako skaču na automobile i zabavljaju se u stanovima tokom haosa.
Na desetine stanovnika se okupilo ispred gradske skupštine Miami Beach-a, zahtevajući od lidera da učine više.
Neki stanovnici kažu da trenutni ponoćni policijski čas, uveden zbog pandemije virusa COVID-19, nije učinio mnogo povodom smanjenja kriminala i zaustavljanja zabave.
Gradonačelnik Gelber je rekao da želi da gradsko osoblje donese zakone koje će preneti na glasanje. Ako se zakon ne usvoji, on želi da stanovnici stave predložene mere na listić za glasanje koje će se održati u novembru.
Izvor: WSVN  

COMMENTS

WORDPRESS: 0