Greška u onlajn uslugama Chase banke – Dupliranje transakcija i naplata stvara poteškoće za korisnike

Greška u onlajn uslugama Chase banke – Dupliranje transakcija i naplata stvara poteškoće za korisnike

Dug na kreditnim karticama Amerikanaca premašio 1 trilion dolara
Kako su naselja Majamija dobila ime (Prvi deo)
10 najplaćenijih internshipa u Americi, neki od njih su plaćeni preko $10.000 mesečno

Korisnici onlajn bankarskih usluga Chase banke suočili su se sa duplim transakcijama, naplatama i/ili uplatama na svojim računima, pri čemu se situacija do kasnog jutra u petak nije odmah rešila.

Brojni korisnici Chase banke objavljivali su na društvenim mrežama da im je dvostruko skinut iznos za kiriju ili račune, pri čemu su prijavili da su vreme čekanja za korisničku podršku prelazilo sat vremena. Takođe, Zelle plaćanja su takođe bila pogođena kod korisnika Chase banke.

“Izvinjavamo se korisnicima koji vide dupliranje transakcija i naplata na svom tekućem računu”, rekao je portparol Chase banke. “Radimo na rešavanju problema i automatski ćemo poništiti sve duplikate i prilagoditi bilo kakve povezane naknade.”

Onlajn bankarske usluge, iako obično pouzdane, ponekad spektakularno omanu ili privremeno ispadnu, što može uznemiriti njihove korisnike. Banke obično rešavaju greške u svojim uslugama u roku od nekoliko sati, a nijedan korisnik nije odgovoran za greške na svom računu koje se dogode u takvim situacijama.

NBC

COMMENTS

WORDPRESS: 0