Hotel Clevelander planira veliku transformaciju u pristupačan stambeni prostor

Hotel Clevelander planira veliku transformaciju u pristupačan stambeni prostor

Grad postavlja barijere za biciklističke staze koje idu preko Rickenbacker Causeway-a
Srbijada 2022- najveći sportski događaj srpske dijaspore ovog vikenda u Ohaju
Dve velike atrakcije u Majamiju otvaraju se ovog vikenda

Kultni Hotel i Bar Clevelander na Miami Beach-u uskoro će doživeti značajnu rekonstrukciju sa ciljem rešavanja problema nedostatka pristupačnog stambenog prostora u gradu. Međutim, ova velika promena nailazi na protivnike, uključujući ljubitelje očuvanja arhitekture i neke gradske zvaničnike.

Ako se odobri plan, čuvena destinacija za zabave na Ocean Drive-u  sa svojim bazenom, barom i klasičnim Art Deco znakom i strukturom – doživeće drastičnu promenu.

Prema saopštenju za medije poslatom 7News-u u četvrtak, angažovan je istaknuti arhitekta da predvodi ono što je opisano kao “transformacijska obnova”, koja obećava da će biti jedna od najznačajnijih inicijativa za pristupačno stanovanje na privatnom zemljištu unutar Miami Beach-a.

Revolucionarni stambeni projekat, opisan kao “prvi takve vrste na Miami Beach-u razvijen prema novoprimenjenom Zakonu Live Local Floride,” ima za cilj da pomogne u borbi protiv nedostatka pristupačnih stambenih opcija u tom području.

Iako se tvrdi da će projekt takođe očuvati i održavati Art Deco fasade istorijskih zgrada, ideja nije dobro primljena od strane svih.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0