Humanitarni Turnir “Trojka iz Bloka” u Majamiju 23. decembra

Humanitarni Turnir “Trojka iz Bloka” u Majamiju 23. decembra

“Trojka iz Bloka” u Majamiju!
Utopia of the Seas počeće krstarenja sa Floride sledeće godine
Majami domaćin svetskog prvenstva u fudbalu 2026. godine!

U subotu, 23. decembra, na košarkaškim terenima Flamingo parka na Miami Beach-u (999 11th Street, Miami Beach, FL, 33139) sa početkom u 10:30 am, održaće se humanitarni turnir „Trojka iz bloka“. Ovaj događaj je deo projekta organizacije “Srbi za Srbe” i ima za cilj pomoć socijalno ugroženim višedetnim porodicama širom Balkana.

Turnir, koji već postaje tradicionalan u našoj zajednici, ovog puta će okupiti ljubitelje sporta i ljude dobre volje koji će imati priliku da učestvuju u takmičenju u brzom šutiranju trojki. Učešćem u ovom događaju, učesnici ne samo da će uživati u sportu, već će i doprineti važnoj humanitarnoj misiji.

Prijava za učešće iznosi 20 dolara, a svi prijavljeni će dobiti majice posebno dizajnirane za ovaj događaj. Organizatori se nadaju velikom odzivu humanih ljudi, koji će svojim prilozima i učešćem pomoći da se prikupe sredstva za podršku porodicama kojima je to najpotrebnije.

Ovo je četvrti put da se „Trojka iz bloka“ organizuje u Majamiju, a svake godine ovaj događaj privlači sve veći broj učesnika i posetilaca. Organizatori pozivaju sve sugrađane, sunarodnike i prijatelje da prisustvuju turniru i daju svoj doprinos radu organizacije „Srbi za Srbe“, bez obzira na to da li će učestvovati u takmičenju.

Pogledajte kako je to bilo prošle godine i pridružite nam se u stvaranju novih uspomena i pomoći onima kojima je to najpotrebnije!

COMMENTS

WORDPRESS: 0