ICE planira da u nedelju započne ranije odložene racije na imigrante!

ICE planira da u nedelju započne ranije odložene racije na imigrante!

Vlasnik ste kompanije u SAD i želite da zaposlite radnike koji žive u Srbiji? Ministarstvo rada Sjedinjenih Država kaže da je ovo – legalno!
Od srede počinju prijave za lutriju za Zelenu Kartu 2022. Evo kako da aplicirate
Amerika se ponovo otvara za putnike iz inostranstva, ali samo za one sa potvrdom o vakcinaciji

Americka služba za imigraciju i carine (ICE) planira da u nedelju započne ranije odložene racije u celoj zemlji kako bi privela hiljade migranata koji vec imaju sudske naloge za deportaciju.
Predsednik Donald Trump je objavio planove ICE-a da sprovede racije pre nekoliko nedelja ali je zatim odlozio operaciju nakon što su detalji postali javni. Predsednik, nepopustljiv u cilju da prepolovi ilegalnu imigraciju, stalno je tvitovao o predstojećoj operaciji, što je čudan potez s obzirom da se ovakve operacije ne najavljuju unapred.
New York Times je prvi izveštavao o racijama, rekavši da očekuje da će se dogoditi u najmanje 10 gradova, da će trajati više dana i da će uključivati “kolateralne” deportacije u kojima “ICE može pritvoriti imigrante koji su se zatekli na pogrešnom mestu iako nisu bili meta racije ”
Matthev Bourke, portparol ICE-a, izjavio je da ICE neće komentarisati operativne detalje i da ICE daje prioritet hapšenju i uklanjanju nezakonito prisutnih imigranta koji predstavljaju pretnju nacionalnoj sigurnosti, javnoj sigurnosti i sigurnosti granica.
Racije su najavljene u Atlanti, Baltimoru, Čikagu, Denveru, Hjustonu, Los Andjelesu, Majamiju, Nju Orleansu, Njujorku i San Francisku.

COMMENTS

WORDPRESS: 0