Iguane će padati sa drveća. Predstojeći vikend na Floridi biće najhladniji u poslednjih 30 godina

Iguane će padati sa drveća. Predstojeći vikend na Floridi biće najhladniji u poslednjih 30 godina

Velika prevara sa saobraćajnim kaznama širi se Južnom Floridom. Evo kako da ne postanete žrtva prevare
Tropska oluja Sam postala uragan, očekuje se da će ojačati do kategorije 3 preko vikenda
USCIS predstavio novu “E-Verify” stranicu za lakšu proveru radnog statusa imigranata

Verovatno ste čuli da zbog niskih temperatura iguane na Floridi padaju sa drveća. Velike su šanse da ćete i ovog vikenda moći da ih vidite zbog arktičkog hladnog talasa koji će verovatno doneti najhladnije temperature u godini do sada.

Iguane su hladnokrvne, pa usporavaju ili postaju nepokretne kada temperature padnu ispod 40 stepeni farenhajta (4 stepena Celzijusa). Trenutna prognoza za Badnje veče pokazuje temperature blizu nule u centralnoj Floridi.

Prema Komisiji za očuvanje ribe i divljih životinja Floride, iguane nisu autohtone na Floridi i smatraju se invazivnim vrstama zbog uticaja na ostale životinje.

Oni nisu zaštićeni na Floridi osim zakonima protiv okrutnosti i mogu biti humano ubijani na privatnom posedu tokom cele godine uz dozvolu zemljoposednika.

Za nekoliko gradova na Floridi i na jugoistoku, to će verovatno biti jedan od — ako ne i najhladnijih božićnih dana u istoriji, koji će ugroziti rekorde postavljene tokom prohladnih Božića 1989. i 1983. godine, prenosi FOX Weather.
FOX

COMMENTS

WORDPRESS: 0