Imate tri slobodna dana? Evo sta mozete da radite u Majamiju za Labor Weekend!

Imate tri slobodna dana? Evo sta mozete da radite u Majamiju za Labor Weekend!

Najveći kruzer na svetu ispoloviće iz Majamija 2024. godine
Ambasada Republike Srbije u Vašingtonu – Nagradna izložba crteža ili pisanih sastava inspirisanih Srbijom
Najbolji gradovi u Americi za proslavu Nove godine
[vc_row][vc_column icons_position=”left”][vc_column_text]
Labor day je državni praznik koji je posvećen radnicima. Slavi se američki radnički pokret I doprinos koji su radnici dali razvoju, rastu, prosperitetu, produktivnosti i dobrobiti zemlje. U ostalim zemljama se proslavlja 1.maja kao praznik rada, dok se u Americi i Kanadi obelezava prvog ponedeljka u septembru. Takodje implicira na kraj leta i odmora, ali ne i u Majamiju. Evo par predloga kako mozete provesti ova tri slobodna dana po izboru naše redakcije.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row hide_bg_image_on_tablet=”” hide_bg_image_on_mobile=”” css=”.vc_custom_1566955419864{padding-top: 2em !important;padding-bottom: 2em !important;}”][vc_column icons_position=”left”][vc_single_image image=”2853″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row hide_bg_image_on_tablet=”” hide_bg_image_on_mobile=”” css=”.vc_custom_1566955277691{padding-top: 2em !important;padding-bottom: 2em !important;}”][vc_column icons_position=”left”][vc_column_text]
BALL & CHAIN Muzički Festival
Uzivajte u trodnevnom muzičkom festivalu u srcu Calle Ocha sa preko 100 izvodjača. Početak je 30.avgusta, a ulaz za posetioce je besplatan.
The Siempre Flamenko
The Siempre Flamenko festival se u Majami odrzava po čestrnaesti put. Od 20.avgusta do 1.septembra Adrienne Arsht Center biće ispunjen plesom,muzikom i živopisnim bojama. Ove godine učestvovaće i spanski pevači Rocio Banzan, Manuel de Manuel, Javier Heredia, svetski poznati plesac Antonete Castro i gitarista Pako Fernandez. Karte se krecu po cenama od 48-60$.
WHARFIN’ AROUND THE USA – Festival hrane i vina
Gosti dobijaju mapu puta u kojoj će biti pečatirani u svakom ’’regionu’’ koji posete. Sakupite ih sve i dobićete Wharfin around the USA majicu. Biće organizovane žive svirke sa hranom i pićem od 30 avgusta do 1.septembra u 114 SW North River Drive,Miami.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row hide_bg_image_on_tablet=”” hide_bg_image_on_mobile=”” css=”.vc_custom_1566955429022{padding-top: 2em !important;padding-bottom: 2em !important;}”][vc_column icons_position=”left”][vc_single_image image=”2854″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row hide_bg_image_on_tablet=”” hide_bg_image_on_mobile=”” css=”.vc_custom_1566955285120{padding-top: 2em !important;padding-bottom: 2em !important;}”][vc_column icons_position=”left”][vc_column_text]
Home show in Wynwood
Sve sto vam je potrebno za novi izgled vaseg doma,naći ćete upravo ovde. Pravo mesto za dobijanje mnoštva saveta o dizajnu, organizaciji i načinu preuredjenja sopstvenog doma iz ugla stručnjaka. Počinje 30.avusta a završava se 2.septembra.
Labor Day Reggae Splash Festival
Uživajte u perfomansima Inner CIrcle, Amara La Negra, 4th and Orange, Hymn Marleya. Mozete osvojiti i put na Jamajku. Karte su u prodaji po ceni od 30$. Festival traje od 2.-3. septembra u Gro Wynwood, 2700 NW Second Ave.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

COMMENTS

WORDPRESS: 0