Inter Miami započeo gradnju novog stadiona

Inter Miami započeo gradnju novog stadiona

Florida: Kakvo nas vreme očekuje u novogodišnjoj noći
Najluksuznija mesta u Americi za odmor u prirodi koja morate posetiti
Nova praznična pravila za policijski čas u okruzima Miami Dade i Broward

Inter Miami je u ponedeljak saopštio da je izgradnja Miami Freedom Parka u toku i da je počela ranije ovog meseca. Stadion specijalno dizajniran za fudbal sa 25 hiljada mesta trebalo bi da bude otvoren 2025. godine.

Prema saopštenju Intera zvanična ceremonija polaganja kamena temeljca će se održati kasnije ove godine.

Vlasnik Jorge Mas rekao je: „Sa Interom iz Majamija, moja porodica je započela izgradnju nečega zaista novog. Za samo četiri godine promenili smo globalnu percepciju američkog fudbala. Dok započinjemo izgradnju Miami Freedom Parka, ta ista vizija nas vodi.”

Mas je dodao: „Stvarajući prostor sa više funkcija, postavićemo novi standard za ono što sportski kompleksi mogu biti. Radujemo se što ćemo ponuditi destinaciju za hranu i zabavu koju će porodice moći da uživaju tokom cele godine. Jedva čekam da dočekam naše navijače u našem stadionu najnovije generacije i čujem navijanje dok Messi i vaši igrači Inter Miami prvi put izađu na teren 2025. godine.”

Trenutno, Inter Miami igra na Drive Pink stadionu u Fort Lauderdaleu.

Inter Miami je u poslednje vreme bio fenomenalan na terenu. Nisu izgubili nijednu utakmicu otkako se Lionel Messi pridružio timu u julu.

Miami Herald

COMMENTS

WORDPRESS: 0