Iznenadno zatvaranje dugogodišnje atrakcije u Disney Worldu otkriveno usred letnjih izazova u parkovima

Iznenadno zatvaranje dugogodišnje atrakcije u Disney Worldu otkriveno usred letnjih izazova u parkovima

Pogledajte koji aerodromi u Americi imaju najkraća vremena čekanja!
Najkvalitetniji med iz Srbije od sada dostupan na američkom tržištu!
Otvoren Seminole Hard Rock & Casino Hotel u obliku gitare!

Disney World zatvara omiljenu atrakciju usred letnjih problema
Prema zvaničnom kalendaru radnog vremena Walt Disney Worlda, atrakcija Peter Pan’s Flight u Magic Kingdomu privremeno će biti zatvorena ovog leta. Atrakcija će biti zatvorena od 8. jula do 20. avgusta 2024. godine, a planirano je da se ponovo otvori 21. avgusta 2024. godine.

Međutim, Disney još uvek nije otkrio specifične detalje o planiranim ažuriranjima. Atrakcija Peter Pan’s Flight bila je kritikovana zbog prikaza američkih starosedeoca, sa scenama koje neki smatraju kulturno neosetljivim. Prikazi “Indijanskog sela” i karakterizacija likova američkih starosedelaca su primećeni kao odraz zastarelih i štetnih stereotipa.

Disney postepeno rešava takve probleme u svojim parkovima i medijskim sadržajima, praveći revizije kako bi osigurao kulturnu osetljivost i inkluzivnost. Nedavna renoviranja atrakcija poput Jungle Cruise i Splash Mountain deo su ovog napora da se uklone rasno neosetljivi prikazi i stvori poštovanje prema svim gostima.

Najnovija značajna promena koja je pogodila Disney parkove u Orlandu je jučerašnje saopštenje da će Genie+ biti ukinut kako bi napravio mesto za potpuno novi program. Od 24. jula, Walt Disney World će predstaviti pojednostavljena imena za svoje planerske usluge kako bi poboljšao jasnoću:

Disney Genie+ će biti preimenovan u Lightning Lane Multi Pass, a pojedinačni Lightning Lane će biti poznat kao Lightning Lane Single Pass. Ove promene imaju za cilj da pojednostave proces rezervacije i pruže gostima veću fleksibilnost pri odabiru željenih vremena vožnje pre dolaska u parkove.

Takođe je sezona uragana, i čini se da ima nekih razvoja u Atlantskom okeanu koji bi mogli doneti oluju kroz Floridu i Disney World narednog vikenda. Ne samo to, već se takođe kreće i značajna prašina prema Floridi iz Afrike.

Ali budite sigurni, Disney World je i dalje zabavno mesto za porodice svih uzrasta da dođu i uživaju u suncu sa nekim od najsimpatičnijih i najpoznatijih likova iz vaših omiljenih filmova i detinjstva. Uvek proverite zvaničnu Walt Disney World Resort web stranicu za najnovije informacije o svemu što trebate znati.

Insidethemagic

COMMENTS

WORDPRESS: 0