Jedinstvena kuća čuda na Floridi je sada otvorena za obilaske

Jedinstvena kuća čuda na Floridi je sada otvorena za obilaske

Izložba slika Gordane Draganić u Majamiju
Miami Beach Convention Center biće domaćin “Bitcoin 2022 Konferencije”
Ne propustite Miami Art Week 2021 – Art Basel od 2. do 4. decembra

Jedno od najslađih, istorijski neobičnih mesta za posetu na Floridi nalazi se u malom gradu Bartow-u. Kuća čuda na Floridi je jedan od onih skrivenih dragulja na Floridi koji ne biste trebali propustiti. Ponovo je otvoren 2018.godine nakon dugogodišnjeg zatvaranja za javnost. Iako se sada veoma privlačna rezidencija, ova jedinstvena kuća takođe nudi obilaske ljudima koji su zainteresovani, a ono što možete videti unutra vas može šokirati, kao i iznenaditi. Ako tražite obilaske na Floridi, ova kuća je jednao od njih koje nikada nećete zaboraviti.

Evo nekoliko činjenica (i fotografija) o njoj koje verovatno niste znali!

Kuća čuda, kako je poznata, ima jedinstvenu istoriju u malom gradu Bartow-u, na Floridi.

Ova kuća nije poput vaše prosečne istorijske kuće – počevši od činjenice da je izgrađena u potpunosti bez nacrta 1925.godine.

Kao turistička atrakcija dugi niz decenija, u kući nije bilo mnogo nameštaja, već je bilo samo nekoliko stolica za ljuljanje pored trema.

Ali ono što ovu kuću zaista čini posebnom jeste činjenica da je Shuck bio kolekcionar raznolikosti – nasumično bi po celoj kući mogli pronaći zmije u teglama, kolekciju taksidermički punjenih različitih ptica Floride i sl.

Novi vlasnici imanja želeli su da sačuvaju integritet kuće i poroveli su godine vraćajući kući njen prvobitni sjaj.

Najbolji deo svega? Možete rezervisati sopstveni obilazak unutar ove kuće, naučiti sve o istoriji i pogledati zanimljivosti koje se još uvek nalaze na policama i ispunjavaju dom.

Postoje čak i specijalne ture za odmor koje su neke od najlepših i najmagičnijih obilazaka kuće koji zaista pokazuju duh praznika.

Rezervišite obliazak Kuće čuda i posetite atrakciju koju su Floriđani nazvali „Kuća koja diše“.

Imajte na umu da se ne možete samo pojaviti i očekivati obilazak; moraćete da rezervišete posetu online unapred. Međutim, ako tražite jedinstvene stvari koje možete uraditi na Floridi, planiranje unapred za obilazak ovog mesta je zaista vredno truda. Svideće vam se ovaj dom i vaša poseta njemu je nešto što ćete uvek pamtiti.

 

Izvor: Onlyinyourstate.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0