Key Biscayne Trajno Zabranjuje Motorne Skutere i električne bicikle

Key Biscayne Trajno Zabranjuje Motorne Skutere i električne bicikle

10 činjenica o Majamiju koje zvuče nestvarno, ali su istinite
Američki milijarderi izgubili 93 milijarde dolara za jedan dan
Pripremite kartice – Sutra počinje najveća online rasprodaja na svetu!

Veće grada Key Biscayne trajno je zabranilo motorne skutere i električne bicikle na ulicama. Ova odluka je doneta tokom sastanka veća u utorak, čime je učinjen trajnim privremeni moratorijum koji je bio na snazi od 16. februara.

Zabrana je usledila nakon tragične smrti 66-godišnje Megan Andrews, koja je 14. februara poginula nakon što ju je udario 12-godišnjak na e-biciklu. Incident se dogodio na uglu Woodcrest Road-a i Hampton Lane-a, što je podstaklo hitan sastanak veća koji je doveo do privremene zabrane.

Andrews je bila voljena članica zajednice i prosvetna radnica, a njeni prijatelji i susedi su se zalagali za zabranu kako bi se sprečile daljnje tragedije.

Ova odluka ima za cilj da odgovori na zabrinutost stanovnika u vezi sa bezbednošću i da reguliše korišćenje ovih uređaja. Zvaničnici su naveli da je glavni cilj ove uredbe osiguravanje bezbednog okruženja dok selo radi sa okružnim i državnim zvaničnicima na uspostavljanju detaljnih propisa.

Zvaničnici Key Biscayne-a sarađuju sa okrugom Miami-Dade na sprovođenju novih bezbednosnih mera na Crandon Boulevard-u. Odbor okružnih komesara Miami-Dade-a nedavno je jednoglasno izglasao da Key Biscayne dobije veća ovlašćenja za sprovođenje zakona na tom putu u trajanju od dve godine.

Državni zakoni trenutno tretiraju električne bicikle kao obične bicikle, ali selo se zalaže za promene koje bi omogućile regulaciju prema starosnim grupama i uvođenje razumnih ograničenja u korišćenju električnih uređaja.

Odluka o trajnoj zabrani motornih skutera i e-bicikala predstavlja značajan korak ka poboljšanju bezbednosti na ulicama Key Biscayne-a. Dok selo radi na daljoj regulaciji i prilagođavanju propisa, važno je da svi članovi zajednice budu svesni i poštuju nove mere kako bi se osigurala bezbednost svih.

7News Miami

COMMENTS

WORDPRESS: 0