Kirije od 2.000 dolara mesečno: Stižu novi stanovi u Miami Beach

Kirije od 2.000 dolara mesečno: Stižu novi stanovi u Miami Beach

Više od milion ljudi izgubilo Medicaid – Građani Floride najviše pogođeni
Skup srpskih pisaca u Americi u “Slavu beogradskog čitača i srpske književnosti”
Zdravstveni zvaničnici potvrdili prvi slučaj denga groznice u okrugu Miami-Dade

Posle odobrenja pre dve godine, Mia će se vratiti na Odbor za planiranje Miami Beach-a krajem aprila sa duplo više spratova i stanova nego što je originalno planirano nakon usvajanja Zakona o življenju lokalno. Državni zakon omogućava investitorima da grade više i dodaju više stanova – ignorišući lokalne propise o zoniranju – ako zgrada uključuje pristupačan ili stanovanje za radnu snagu.

Novi planovi uključuju zgradu sa osam spratova na adresi 1960 Normandy Dr. sa prodavnicama na prizemlju i 120 stanova sa ograničenim rentama na 80% prosečnog prihoda za oblast okruga. To znači da bi rente varirale od 2.000 dolara mesečno za stan sa jednom spavaćom sobom i jednim kupatilom od 35 kvadratnih metara, do 2.200 dolara mesečno za stan sa jednom spavaćom sobom i jednim kupatilom od 40 kvadratnih metara.

“Ono što pravimo je bolje od onoga što je ranije bilo tu,” rekao je Alan Waserstein, direktor razvojne firme LeaseFlorida sa sedištem u Miami Lakes-u. “Pomažemo zajednici. To će pomoći celom Miami Beach-u sa stanovnicima koji rade u Miami Beach-u. Udovoljavamo potrebi umesto da gradimo jedinice i prodajemo ih za puno novca.”

miamiherald

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0