Kišni dani pred Floridom

Kišni dani pred Floridom

Majami je najtopliji grad u Americi pokazuje istraživanje
Rok za REAL ID produžen za 2 godine do proleća 2025
10 najboljih država u Americi za pokretanje malog biznisa u 2021. godini

Zbog umerenih do jakih suša koje su prisutne širom okruga Majami Dade i Brouard kiša je definitivno neophodna. 

Dnevni rizik od pljuskova i oluja se vratio, s tim da će neki dani biti vlažniji od drugih. U kratkom roku, neočekivane kiše i oluje će biti moguće ovog vikenda i na početku sledeće nedelje, ali se očekuje veliki talas tropske vlage sredinom do kraja nedelje, što će dovesti do većih šansi za kišu i oblačnije vreme.

Bar za ovaj vikend, sigurno neće biti potpuno bez kiše, ali će biti nestabilnije nego mnogih prethodnih vikenda. S obzirom na oluje u oblasti, to će dovesti do više oblaka nego sunca, ali će južni vetar zadržati toplo vreme s većinom lokacija.  Nedelja bi trebala biti bar donekle lepša s relativno svetlijim i suvlijim uslovima. I dalje će postojati rizik od nekih oluja, ali šanse za kišu će biti manje nego u subotu.

Usmeravajući fokus na sledeću nedelju, postoji neizvesnost u vezi s tim koliko će kiša biti intenzivna, međutim, evropski model trenutno ukazuje na rasprostranjenih 25-75 mm kiše tokom narednih 7 dana (do petka), dok je američki model mnogo agresivniji s više od 150 mm padavina.

S obzirom na ovo, potencijal za poplave svakako postoji, ali u ovom trenutku prognoza još nije potpuno sigurna. 

7news Miami

COMMENTS

WORDPRESS: 0