Klubovi na South Beach-u uskoro neće služiti alkohol nakon 2 a.m.

Klubovi na South Beach-u uskoro neće služiti alkohol nakon 2 a.m.

Koliko biste zaradili da ste uložili 10.000 dolara u Apple pre 20 godina?
Kako da postanete notar na Floridi? Sve što treba da znate na putu do licence
Evo kako će odlaganje plaćanja poreza na zarade uticati na vaše prihode

Putnici koji su se uputili na South Beach zbog Spring Breaka i noćnog provoda uskoro će imati manje vremena za zabavu i provod.

Sudija je u utorak presudio da poslednji poziv za služenje alkohola u delovima South Beach-a može biti pomeren sa 5 na 2 sata posle ponoći nakon nekoliko pokušaja zvaničnika Miami Beach-a da se pozabave pritužbama stanovnika grada na noćne klubove.

„Nadajmo se da možemo vrlo brzo da počnemo sa ovim merama“, rekao je gradonačelnik Miami Beach-a Dan Gelber u objavi na Fejsbuku nakon odluke od utorka. “Ovo je stambeno naselje koje ne bi trebalo da trpi 24-časovne noćne klubove.”
Prema uredbi, „privatni klubovi koji se nalaze u” četvrti za zabavu mešovite namene u Miami Beach-a južno od 16. ulice, poznatoj kao MKSE, „mogu da nude samo alkoholna pića za prodaju ili konzumiranje u lokalu između 8:00 i 2 sata iza ponoći.”

U prošlim godinama, zvaničnici Miami Beach-a su glasali da se prodaja alkohola u ovo j zoni privremeno pomeri na 2 sata ujutro za sezonu Spring Break-a.

Sudija Okružnog suda u okrugu Miami Dade Reemberto Diaz odbio je u utorak zahtev za privremenu zabranu koji su podneli advokati Amnesia International.

CNN

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0