Klubovi na South Beach-u uskoro neće služiti alkohol nakon 2 a.m.

Klubovi na South Beach-u uskoro neće služiti alkohol nakon 2 a.m.

Ovo su najbolje plaćeni i najtraženiji tehnološki poslovi u Americi za 2022. godinu
Ovo su 10 najopasnijih gradova za život u Americi u 2022. godini
Najsrećnije zemlje sveta za 2023. Evo gde se nalazi Amerika i balkanske zemlje

Putnici koji su se uputili na South Beach zbog Spring Breaka i noćnog provoda uskoro će imati manje vremena za zabavu i provod.

Sudija je u utorak presudio da poslednji poziv za služenje alkohola u delovima South Beach-a može biti pomeren sa 5 na 2 sata posle ponoći nakon nekoliko pokušaja zvaničnika Miami Beach-a da se pozabave pritužbama stanovnika grada na noćne klubove.

„Nadajmo se da možemo vrlo brzo da počnemo sa ovim merama“, rekao je gradonačelnik Miami Beach-a Dan Gelber u objavi na Fejsbuku nakon odluke od utorka. “Ovo je stambeno naselje koje ne bi trebalo da trpi 24-časovne noćne klubove.”
Prema uredbi, „privatni klubovi koji se nalaze u” četvrti za zabavu mešovite namene u Miami Beach-a južno od 16. ulice, poznatoj kao MKSE, „mogu da nude samo alkoholna pića za prodaju ili konzumiranje u lokalu između 8:00 i 2 sata iza ponoći.”

U prošlim godinama, zvaničnici Miami Beach-a su glasali da se prodaja alkohola u ovo j zoni privremeno pomeri na 2 sata ujutro za sezonu Spring Break-a.

Sudija Okružnog suda u okrugu Miami Dade Reemberto Diaz odbio je u utorak zahtev za privremenu zabranu koji su podneli advokati Amnesia International.

CNN

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0