Pogledajte koja država je najsrećnija  u Americi

Pogledajte koja država je najsrećnija u Americi

12 najprodavanijih električnih vozila u 2021.godini
Na Miami Beach-u otvoren novi Alton Food Hall
Razmišljate o investiranju? Evo 6 najboljih investicija za početnike

Osećate se tužno, da ste pod stresom?

To bi moglo biti posledica mesta vašeg stanovanja.

Sajt za finansije Wallet Hub objavio je u ponedeljak svoje godišnje istraživanje o najsrećnijim državama u Americi, a uprkos sunčanom i toplom vremenu, Florida nije ni u prvih 20 na ovoj listi.

U svom izveštaju, „Najsrećnije države 2019. godine u Americi“, analitičari su korisitli 31 ključni faktor za rangiranje, uključujući broj radnih sati, bezbednost na poslu, sportske aktivnosti i vremenske uslove.

Ako ste se pitali koja je država proglašena za najsrećniju u Americi, zaključak ovog istraživanja vas neće previše iznenaditi.
Najsrećnija država su prelepi Havaji, koji su se rangirali visoko zahvaljujući “emocionalnom i fizičkom blagostanju”, visokom rastu prihoda i niskoj stopi razvoda. Na Havajima takođe postoji najmanji udeo depresije kod odraslih.

Što se tiče Floride, skliznuli smo tačno oko sredine, do broja 28 ove liste.

Koje faktori utiču da Florida bude ovako nisko rangirana? Mi smo među državama sa najvišom stopom dugoročne nezaposlenosti, zajedno sa Merilendom, Ilionosiom, Nju Džersijem i Novim Meksikom.

Država Florida takođe ima jednu od najviših stopa razvoda u zemlji, dok se po broju volontera i humanitaraca nalazimo na samom dnu liste kaže Wallet Hub. Florida je takođe jedna od najmanje bezbednih država, zajedno sa Teksasom, Arkanzasom, Luizijanom i Misisipijem.

Da li može gore? Naravno. Najnesrećnija država u Americi je Zapadna Virdžinija, razmislite o ovome pre nego što pomislite da se preselite ovamo.

COMMENTS

WORDPRESS: 0