Koliko je plaćen jedan od najopasnijih poslova na Floridi

Koliko je plaćen jedan od najopasnijih poslova na Floridi

American Airlines uvodi nove domaće i međunarodne letove sa aerodroma u Majamiju
Kako će rast kamatnih stopa uticati na kreditne kartice, stambene kredite i nezaposlenost u SAD
Najpoznatije serije i filmovi koji su snimani u Majamiju

Južni okrug za upravljanje vodama Floride sponzoriše  ‘Python Elimination Program’ i traži “ograničen broj odgovornih pojedinaca da na human način eliminišu zmije koje su postale vodeći predatori u Everglejdu. Program omogućava odabranim lovcima pristup u okruzima Monroe, Miami-Dade, Broward, Collier, Hendry, Lee i Palm Beach.”

Kolika je zarada? Zarada je porasla u odnosu na prošlu godinu. Uz rast inflacije, potrebno je ponuditi više novca da bi se privukli ljudi.

“Članovi tima će biti plaćeni mesečno od strane FWC za uklanjanje zmija na osnovu satnica (13,00 dolara po satu za istraživanja obavljena na odabranim javnim zemljištima i 18,00 dolara po satu za odbranu zemljišta na obodu staništa pitona i 18 dolara po satu za pojavljivanje po zahtevu).

Takođe će biti plaćeni 200 dolara za uklanjanje svakog aktivnog gnezda pitona koje je na licu mesta potvrđeno od strane FWC. FWC će dodatno plaćati za eliminaciju svake druge vrste opasnih zmija od 50,00 dolara za zmije dužine do 1,20 metara i dodatnih 25,00 dolara za svaku dodatnu stopu odnosno 30cm iznad ove dužine.”

Neki ljudi radije provode vreme u divljini loveći nego što bi obavljali običan svakodnevni posao. Imajte na umu da, ukoliko želite da budete plaćeni, prvo se morate registrovati i postati zvanični izvođač FWC-a (Florida Fish and Wildlife Conservation Commission).

espnswfl.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0