Koliko je potrebno da zarađujete da bi Vas smatrali bogatim na Floridi

Koliko je potrebno da zarađujete da bi Vas smatrali bogatim na Floridi

Policija okruga Miami-Dade neće proveravati imigracioni status prilikom zaustavljanja vozila
Ovo ostrvo u severnom Majamiju preuzeli su rakuni
Florida pokreće tužbu protiv MV Realty PBC: Prevarili preko 200 vlasnika kuća

Definisati šta znači biti bogat može značajno varirati od jednog mesta do drugog, posebno u raznolikoj državi poput Floride. U 2024. godini, standardi za bogatstvo na Floridi su se promenili, i razumevanje ovih finansijskih pokazatelja ključno je za svakoga ko teži visokom prihodu u ovoj “sunčanoj državi”.

Koliko Vam treba da biste bili bogati na Floridi?

Da bi odredili koja granica predstavlja bogatstvo u državi poput Floride, GOBankingRates analizirao je podatke IRS-a kako bi identifikovao najbogatijih 20% i 5% prihoda unutar države. Ovaj pristup pruža realističan i aktuelan pogled na najniži prag primanja koji definišu bogatstvo na Floridi.

Najbogatijih 20%: Da biste se bili među najbogatijih 20% na Floridi u 2024. godini, prosečni prilagođeni bruto prihod je 122.778 dolara. Da bi samo ušao u ovu kategoriju, pojedinac treba da zarađuje minimum 122.779 dolara.

Najbogatijih 5%: Za one koji teže da postanu deo najbogatijih 5% na Floridi, ulog je veći. Prosečni prilagođeni bruto prihod u ovoj elitnoj grupi iznosi 230.107 dolara, dok je minimalni prihod potreban da biste postali deo ove grupe značajan – 431.870 dolara.

gobankingrates.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0