Koronavirus u Majamiju – Zatvorene plaže i parkovi, 19 novih slučajeva!

Koronavirus u Majamiju – Zatvorene plaže i parkovi, 19 novih slučajeva!

Dva bara iz Majamija među 50 najboljih u Americi
Test: Koliko dobro poznajete Majami? Proverite svoje znanje uz ovaj zabavan i interesantan kviz
Hjuston proglašen za najprljaviji grad u Americi. Evo gde se nalazi Majami

Sve plaže i parkovi u okrugu Miami-Dade biće zatvoreni do daljnjeg saopštili su danas iz kancelarije gradonačelnika.

Najnovija uredba gradonačelnika Karlosa Himeneza, koju je u četvrtak ujutro objavio njegov zamenik, poništavajući gradonačelnikovu uredbu objavljenu dan ranije, koja je ograničavala okupljanja u parkovima na manje od 10 ljudi. U sredu uveče doneta je odluka da se zatvore svi parkovi i plaže, rekao je Majkl Spring, Himenezov zamenik koji nadgleda parkove.

Florida je tokom noći potvrdila 62 nova slučaja COVID-19, čime je broj slučajeva u državi dostigao 390. Gotovo polovina tih slučajeva zabeležena je u okruzima Miami-Dade i Broward.

Ministarstvo zdravlja Floride prijavilo je devet slučajeva u okrugu Miami-Dade, čime je broj obolelih dostigao 86. U okrugu Broward zabeleženo je 16 novih slučajeva. Ono što je zabrinjavajuće jeste činjenica da gotovo polovina zaraženih nisu putovali u zemlje zahvaćene pandemijom i da se virus širi unutar zajednice.

Zbog nedostatka testova, testiranje na COVID-19 je ograničeno u svom obimu, a većina testova rezervisana je za ljude koji zahtevaju lečenje ili pokazuju simptome i imaju određenu vezu sa potvrđenim slučajevima.

COMMENTS

WORDPRESS: 0