Krstarenja kruzerima iz Majamija otkazana do 14. septembra

Krstarenja kruzerima iz Majamija otkazana do 14. septembra

Danas se ponovo otvaraju plaže, parkovi i restorani
Zanimaju vas državni kursevi koje možete polagati online, potpuno besplatno? Predstavljamo vam 15 najboljih
Kratka istorija Bele kuće –najbitnijeg doma Amerike

Organizacija Cruise Lines International Association objavila je u petak da će njene članice – uključujući i kompanije sa sedištem na Južnoj Floridi, Carnival Corporation, Royal Caribbean Cruises Ltd., Norwegian Cruise Line Holdings, MSC Cruises i Virgin Voyages – otkazati krstarenja iz Amerike do 14. septembra.

Da podsetimo, kruzeri su prestali sa radom zbog izbijanja pandemije koronavirusa pre više od tri meseca, a više od 42.000 članova posade ostalo je zaglavljeno na brodovima bez plaćanja.

Kompanije koje su pogođene ovom zabranom su Carnival Corporation brands Carnival Cruise Line, Princess Cruises, Holland America Line, Seabourn, Costa and Cunard; Royal Carribean’s Royal Caribbean International, Celebrity Cruises and Azamara Club Cruises; Norwegian Cruise Line Holdings’ Norwegian Cruise Line, Oceania and Regent Seven Seas; MSC Cruises; Disney Cruise Line; Crystal Cruises; Bahamas Paradise Cruise Line i Virgin Voyages.

Gradonačelnik Majamija-Dade Carlos Gimenez ranije je objavio da sve brodove oslobađa od taksi za pristajanje u Luku Majami do 12. jula, pošto mnogi još uvek dolaze da napune rezervoare gorivom i da preuzmu hranu za zaposlene koji su još uvek zatvoreni.

COMMENTS

WORDPRESS: 0