Krstarenja kruzerima u Americi otkazana do sredine sledeće godine

Krstarenja kruzerima u Americi otkazana do sredine sledeće godine

Da li znate kako je Florida dobila svoje ime?
FBI: Zločini iz mržnje u SAD u 2020. najbrojniji u poslednjih 12 godina
FK Crvenka – Nova sezona MBSL počinje u nedelju

Ukoliko ste planirali da početak 2021. godine provedete na kruzerima imamo loše vesti za vas. Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises i Regent Seven Seas koji su trebali da ponovo isplove u januaru 2021.godine sada su otkazani do sredine sledeće godine, naveli su iz Norvegian Cruise Line Holdinga u sredu.

Sva putovanja kruzera Norwegian Cruise Line koji su trebali da započnu između 1.januara i 28.februara kao i buduća putovanja tokom marta su sada otkazana, navodi kompanija.

Sva putovanja Oceania Cruises i Regent Seven Seas Cruises koja su trebala da budu između 1.januara do 31.marta su takođe otkazana.

Norwegian Cruise Line Holdings – treća najveća kompanija kruzera na svetu – je prethodno najavila da će njihovi kruzeri ostati otkazani u Americi, svom najunosnijem tržištu, do najranije 1.januara.

Produženje suspenzije nastalo kada su kompanije sa sedištem u Majamiju i njeni konkurenti za krstarenja pokušale da ispune uslovni nalog od 40 stranica od strane Centra za kontrolu i prevenciju bolesti. Ovaj nalog nalaže da kompanije ispune određene uslove kada su ograničenja povodm COVID-19 virusa u pitanju – uključujući testiranje svih putnika i posade danima pred ukrcavanje i iskrcavanje.

Kompanija Carnival Corp.je prošlog meseca izjavila da će produžiti otkazivanja zakazanih putovanja do marta 2021.godine za Holland America Line, Princess Cruieses i Seabourn.

Svako ko ima rezervisano putovanje na jednom od otkazanih kruzera, treba da kontaktira svog turističkog agenta ili kompaniju za više informacija o tome da li mogu dobiti pun povraćaj novca ili određene olakšice.

Izvor: Miami Herald

COMMENTS

WORDPRESS: 0