Krstarenja kruzerima u Americi otkazana do sredine sledeće godine

Krstarenja kruzerima u Americi otkazana do sredine sledeće godine

Koliko koštaju trudnoća i porođaj u Americi? Evo kako da smanjite troškove rođenja deteta
Cape Romano Dome House – Misteriozne kupole na obali Floride
Forbes: Poslodavci širom Amerike planiraju da naplate nadoknadu do 50 dolara mesečno svojim nevakcinisanim radnicima

Ukoliko ste planirali da početak 2021. godine provedete na kruzerima imamo loše vesti za vas. Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises i Regent Seven Seas koji su trebali da ponovo isplove u januaru 2021.godine sada su otkazani do sredine sledeće godine, naveli su iz Norvegian Cruise Line Holdinga u sredu.

Sva putovanja kruzera Norwegian Cruise Line koji su trebali da započnu između 1.januara i 28.februara kao i buduća putovanja tokom marta su sada otkazana, navodi kompanija.

Sva putovanja Oceania Cruises i Regent Seven Seas Cruises koja su trebala da budu između 1.januara do 31.marta su takođe otkazana.

Norwegian Cruise Line Holdings – treća najveća kompanija kruzera na svetu – je prethodno najavila da će njihovi kruzeri ostati otkazani u Americi, svom najunosnijem tržištu, do najranije 1.januara.

Produženje suspenzije nastalo kada su kompanije sa sedištem u Majamiju i njeni konkurenti za krstarenja pokušale da ispune uslovni nalog od 40 stranica od strane Centra za kontrolu i prevenciju bolesti. Ovaj nalog nalaže da kompanije ispune određene uslove kada su ograničenja povodm COVID-19 virusa u pitanju – uključujući testiranje svih putnika i posade danima pred ukrcavanje i iskrcavanje.

Kompanija Carnival Corp.je prošlog meseca izjavila da će produžiti otkazivanja zakazanih putovanja do marta 2021.godine za Holland America Line, Princess Cruieses i Seabourn.

Svako ko ima rezervisano putovanje na jednom od otkazanih kruzera, treba da kontaktira svog turističkog agenta ili kompaniju za više informacija o tome da li mogu dobiti pun povraćaj novca ili određene olakšice.

Izvor: Miami Herald

COMMENTS

WORDPRESS: 0