Kruzeri neće nastaviti sa radom najranije do 31. oktobra

Kruzeri neće nastaviti sa radom najranije do 31. oktobra

Dvadeset najboljih destinacija u SAD za odmor tokom novembra
Nova uredba neće dozvoliti ulazak u Ameriku imigrantima bez zdravstvenog osiguranja!
Najbolja mesta za proslavu 4. jula u Majamiju

Ukoliko ste planirali krstaranje Karibima ili do neke druge egzotične destinacije imamo loše vesti za vas.

Organizacija Cruise Lines International Association objavila je u sredu da njene članice neće nastaviti sa radom najranije do 31. oktobra. Ova grupa je u junu pristala da otkaže krstarenja Sjedinjenim Državama do sredine septembra, pre nego što je američki Centar za kontrolu i prevenciju bolesti zabranio krstarenja do 1. oktobra.

Članice ove asocijacije koje neće raditi do 31. oktobra su Carnival Corporation, Royal Caribbean Group, Norwegian Cruise Line Holdings, MSC Cruises, Disney Cruise Line i Virgin Voyages.

Odluka dolazi u periodu kada se kompanije bore da vrate članove posade, od kojih su neki ostali na moru od sredine marta kada su krstarenja po prvi put ugašena. Početkom nedelje u i oko američkih voda bilo je 15 brodova koje je CDC označio crvenom bojom, što znači da su na brodu registrovane osobe zaražene koronavirusom.

Četiri kompanije za krstarenja koje su ovog leta ponovo počele da rade – Hurtigruten, Ponant, UnCruise i SeaDream – bile su primorane da otkažu krstarenja nakon što su u toku ove nedelje putnici bili pozitivni.

Izvor: Miami Herald

COMMENTS

WORDPRESS: 0