Kupovina kuće jeftinija je od iznajmljivanja u skoro polovini metro područja u SAD! Predstavljamo vam 5 najboljih ponuda za kupovinu nekretnina u Majamiju!

Kupovina kuće jeftinija je od iznajmljivanja u skoro polovini metro područja u SAD! Predstavljamo vam 5 najboljih ponuda za kupovinu nekretnina u Majamiju!

Broj nerešenih aplikacija za “Zelenu kartu” povećao u toku januara za još 12000 slučajeva
ICE testira pametne uređaje za praćenje migranata u procesu deportacije
Osvojio million dolara na lutriji Floride

Na iznajmljivanje se često gleda kao na pristupačniju alternativu kupovine kuće, ali u mnogim oblastima SAD -a to zapravo nije slučaj.

Prema najnovijim podacima sa realtor.com, zakupnine brzo rastu i dostižu nove najviše nivoe u metro područjima širom zemlje. U julu je srednja cena zakupa u SAD -u iznosila 1607 dolara, što je povećanje od 9,8 odsto u odnosu na jul 2020.

I ne samo da rastu cene zakupa, već se povećavaju do te mere da je u mnogim oblastima iznajmljivanje sada skuplje od posedovanja. Sa srednjom cenom zakupa od 1607 dolara, stanarina je sada 15,5 odsto skuplja od plaćanja hipoteke za prvu kuću u 24 od 50 najvećih metro oblasti Amerike!

kupovina kuce u americi miami glasnik

Stanarina je sada 15,5 odsto skuplja od plaćanja hipoteke za prvu kuću u 24 od 50 najvećih metro oblasti Amerike!

Dakle, šta ovo znači za vas? Ako ste odlagali kupovinu prve kuće jer ste mislili da je iznajmljivanje jeftinije, možda je vreme da preispitate tu logiku. U zavisnosti od toga gde živite, postoji velika šansa da kupovina kuće zaista bude pristupačnija od vaše trenutne zakupnine.

Ukoliko planirate selidbu ili kupovinu nove nekretine veoma je bitno da imate tim profesionalaca koji će da vas edukuju tokom procesa i da vas zastupaju u najboljem mogućem vidu. Kada birate sa kojim ćete agentom da radite, bitno je da ih pitate za iskustvo, koje zvanja imaju (designations) i koliko su ljudi pomogli u poslednjih 12 meseci.

LX Realty nudi veliki izbor nekretnina na različitim lokacijama uz dugogodišnje poznavanje prilika na Floridi. Predstavljamo vam trenutno 5 najboljih ponuda za kupovinu i iznajmljivanje nekretnina u Majamiju!

  1. House for sale

  1. Condo for sale

alex ilic lx realty miami glasnik

  1. Investment property for sale
  1. Rental property – Condo – Zakupnina iznosi $2950 mesečno – na godišnjem nivou

  1. Rental property – House – Zakupnina iznosi $2500 mesečno – na godišnjem nivou

COMMENTS

WORDPRESS: 0