Letnji poslovi na kojima možete zaraditi i do 300$ dnevno

Letnji poslovi na kojima možete zaraditi i do 300$ dnevno

Odlična vest za putnike – Vakcinacija više nije obavezna za putnike koji ulaze u Ameriku
Vodeće američke avio kompanije uvešće rodnu oznaku X
Odgajanje deteta na Floridi košta preko 200.000 dolara

Pandemija koronavirusa izazvala je najveću ekonomsku krizu u Americi u poslednjih 100 godina. Prema zvaničnim podacima više od 45 miliona ljudi ostalo je bez posla. Talas otpuštanja najviše se osetio u ugostiteljstvu i hotelijerstvu gde je posao izgubilo čak 7,7 miliona ljudi, odnosno 47% od ukupnog broja radnih mesta. Majami je jedan od gradova koji je najteže pogođen ovom krizom. Najveći broj broj turista u Majami dolazi iz inostranstva, i trenutna situacija i zatvorene granice prete da unište turističku sezonu.

Međutim, veliki broj destinacija širom Amerike nema ovih problema i letnja turistička sezona je u punom jeku. Jedna od njih je i Myrtle Beach u južnoj Karolini.

Sezonski poslovi u popularnim turističkim destinacijama

Ukoliko niste zadovoljni trenutnim poslom ili tražite sezonski posao, predstavljamo vam posao gde možete zaraditi između 150 i 350 dolara dnevno. Već dugi niz godina u najpopularnijim restoranima u Myrtle Beach-u, Destinu i Orlandu funkcioniše servis za fotografisanje gostiju i prodaju slika, a fotografi su najčešće devojke sa Balkana koje trenutno borave u Americi.

Zarada je odlična i ima dosta posla. Plaća se satnica i procenat od prodatih fotografija, tako da u zavisnosti od osobe može da se zaradi od 150 do 350 dolara dnevno” , kaže Vuk koji već nekoliko godina organizuje ove poslove širom poznatih letnjih turističkih destinacija.

Smeštaj i prevoz su obezbeđeni a isplata se vrši svakog dana. Nije potrebno nikakvo prethodno iskustvo, samo da ste ljubazni i komunikativni. Trenutno su nam potrebne devojke za tri različite lokacije, posla ima do kraja leta  a u pojedinim mestima sezona se nastavlja i traje duže.

Za više informacija možete se javiti na broj (843) 333-0402.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0