Letovi iz Majamija za Pariz za svega $300. Francuska niskotarifna avio-kompanija stiže u Majami

Letovi iz Majamija za Pariz za svega $300. Francuska niskotarifna avio-kompanija stiže u Majami

Pravna pomoć na visokom nivou: Advokat Tamara Mandić za imigraciona pitanja, porodično pravo i poslovne savete
Novi imigracioni zakon otežaće Evropljanima put do zelene karte zaposlenjem!
Jul 2023. je najtopliji mesec ikada zabeležen u Majamiju

Prva francuska niskotarifna avio-kompanija na duge relacije pokreće letove iz Majamija ove jeseni

French bee airlines

Da li su rastući troškovi goriva poremetili vaše planove za letnji odmor u Evropi? Da li je avionska karta preskupa za putovanje u inostranstvo ove sezone? Ako ste na bilo koje od ovih pitanja odgovorili potvrdno, poželećete da pažljivo pročitate naredne redove.

French bee ove jeseni pokreće direktne letove iz Majamija – do Pariza! Prva francuska niskobudžetna avio-kompanija na dugim linijama nastavlja svoju ekspanziju u Sjedinjene Država novom rutom na jugoistok koja počinje u decembru 2022.godine. nudiće tri leta nedeljno od međunarodnog aerodroma Orly u Parizu, sa cenama karata koje počinju od 281 dolar u oba smera!

French bee airlines

Putnici mogu da biraju između tri nivoa karata: osnovna ekonomska, pametna ili premium, koje se razlikuju u udobnosti i troškovima – uključujući i čekirane torbe, besplatne usluge pića i obroke tokom leta. Cene se takođe mogu kombinovati na osnovu potreba. recimo da idete prvim letom kući nakon venčanja tokom vikenda, možda će vam biti potrebno da date više novca na vrhunsko sedište kako biste se izborili sa jutarnjim mamurlukom. Rezervišete putovanje u poslednjem momentu sa svojim drugaricama? Letite osnovnom ekonomskom kartom i uštedite novac za prodavnice u centru Pariza!

French bee leti iz San Franciska, Los Anđelesa i Njujorka. Majami (MIA) će započeti letove za Pariz (ORY) 15.decembra, leteći svakog ponedeljka, četvrtka i subotae u 21h (8 sati i 45 minuta do ORY), a stići ćete sledećeg dana u 11:40h – taman na vreme za kasni doručak u Parizu!

 

Izvor: Timeout.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0