Lionel Mesi objavio da će Inter Majami biti njegov poslednji klub pre penzionisanja

Lionel Mesi objavio da će Inter Majami biti njegov poslednji klub pre penzionisanja

Publix, CVS, Walgreens i Walmart na Floridi u ponudi imaju pilule protiv COVID-19
U renoviranje Shelborne South Beach hotela biće uloženo 85 miliona dolara
Objavljeni rezultati lutrije za Zelenu Kartu 2021, evo kako da ih proverite.

Iako fudbalska legenda još uvek nije spremna da se povuče, Mesi je potvrdio da će Inter Majami biti poslednja organizacija za koju će igrati.

Izgleda da Lionel Mesi pravi dres Inter Majamija svojim poslednjim. U nedavnom intervjuu za ESPN Argentina, fudbalska zvezda je rekao da će Inter Majami biti poslednji tim za koji će igrati pre nego što se povuče.

Sa 36 godina — uskoro 37 ovog meseca — još uvek ne završava svoju profesionalnu karijeru. On ima ugovor sa Inter Majamijem do kraja 2025. godine i do sada je postigao 12 golova za tim ove sezone.

Rekorder sa osam osvojenih Zlatnih lopti prešao je u MLS prvi put u svojoj karijeri sa Inter Majamijem 2023. godine, nakon dve decenije provedenih u Evropi igrajući za Barselonu i Pari Sen Žermen. Njegov nastup u Inter Majamiju doneo je veliki preokret za tim, čak ih je doveo do osvajanja prvog trofeja u istoriji kluba u finalu Leagues Cup-a.

Pre Južne Floride, neosporni kralj fudbala je doneo Argentini pobede na Svetskom prvenstvu 2022. godine, Kopa Americi 2021. godine i priprema se za odbranu titule svoje domovine na Kopa Americi.

Sa Svetskim prvenstvom 2026. godine koje je za samo dve godine, nije jasno da li će Mesi učestvovati na turniru, koji će se održati u Americi, Meksiku i Kanadi. Rekao je da još nije doneo odluku da li će igrati.

Sve oči su uprte u Mesija dok izlazi na teren za sledeće utakmice Inter Majamija ove sezone. U međuvremenu, možete dobiti svoju dozu fudbala u The Messi Experience trenutno otvorenom u Kokonat Grouvu. Ovaj epski, 20.000 kvadratnih metara veliki doživljaj vodi vas kroz život i karijeru legendarnog igrača.

SECRET MIAMI

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0