Majami: Dva restorana su se našla među 50 najboljih u Americi

Majami: Dva restorana su se našla među 50 najboljih u Americi

Majami 24. na listi najvećih svetskih finansijskih centara
Zastoj u obradi aplikacija za Zelenu kartu povećan za 8% u martu
USCIS najavio veliko povećanje naknada za niz imigracionih aplikacija. Pojedine peticije skuplje i do 100%

Bila je ovo uspešna godina za Majami, sa novim i starim mestima koja su dobila priznanja za svoje kulinarske ponude, poput Michelin vodiča, World’s 50 Best Bars i mnogih drugih.

Nedavno je Esquire objavio listu ’50 najboljih novih restorana u Americi’ za 2023. godinu, i na njemu su se našla i dva u Majamiju.

Listu je sastavila grupa novinara specijalizovanih za hranu – Kevin Sintumuang, Jeff Gordinier, Joshua David Stein i Omar Mamoon. Tokom protekle godine, ova grupa je putovala širom zemlje, isprobavajući preko 200 novih ugostiteljskih objekata od obale do obale.

Među najboljim novim restoranima našli su se italijanski biser Erba u Coral Gables-u i Maty’s, peruanski restoran u Midtown-u – oba su otvorena ove godine.

Saradnja između šefa kuhinje Nivena Patela i Mohameda Alkassara rezultirala je otvaranjem restorana u Coral Gables-u poznatom po smelom enterijeru, prijatnoj muzici i italijanskim jelima.

Drugi restoran sa liste najboljih nazvan je po baki vlasnice, Maty. Šefica kuhinje Valerie Chang odaje počast peruanskim korenima u ovom izvanrednom restoranu u Midtown-u. Ovde možete očekivati tradicionalna peruanska jela inspirisana obogaćena intenzivnim ukusima.

secretmiami.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0