Majami i Fort Lauderdale četvrti na listi kao najprijatniji gradovi u Americi

Majami i Fort Lauderdale četvrti na listi kao najprijatniji gradovi u Americi

Od srede počinju prijave za lutriju za “Zelenu Kartu 2023”. Evo kako da aplicirate
Cene kuća u Majamiju za godinu dana skočile za 25%
Uragan Isaias vrlo verovatno zaobilazi Majami

Kada je u pitanju kretanje po ulicama i parkinzima Majamija i Fort Lauderdale-a, neke od prvih stvari koje vam mogu pasti na pamet (bez određenog redosleda) su: saobraćaj, haos na putevima, ime francuskog buldoga kojeg vidite u svojoj zgradi svakodnevno jer znate njegovo ime napamet, ali ne i ime vlasnika (koji vam je komšija) i joooš saobraćaja.

Osim ako ste u Maloj Havani, gde ćete zbog posete izlogu kubanske pekare imati osećaj kao da razgovarate sa najboljim prijateljima svojih bake i deke, postoji mala šansa da redovno razgovarate sa komšijama ovde u Južnoj Floridi.

Međutim, prema novom izveštaju OfferUp-a koji je analizirao koji su gradovi i države bili najprijatniji tokom 2021.godine, regija Miami-Fort Lauderdale na jugu Floride se našla među prvih deset – i ne samo to, ona je zauzela 4.mesto u rangiranju „najprijatnijih gradova Amerike“.

Prema navodima kompanije OfferUp, prikupili su svoje rezultate za svoj treći godišnji izveštaj procenjujući gradove i države na osnovu njihove komunikativnosti, ljubaznosti, velikodušnosti, iskrenosti, tačnosti i pouzdanosti.

Majami-Fort Lauderdale nije jedini grad na Floridi koji se nalazi na rang listi. Na listu od 20 najboljih gradova se takođe nalaze i kombinovani gradovi Orlando-Daytona Beach-Melbourne na 12.mestu i Tampa-St. Petersburg (Sarasota) na 17.mestu.

Iako su neki stanovnici Južne Floride možda šokirani kada čuju ove rezultate, ispostavlja se da život na sunčanoj Južnoj Floridi možda i nije tako loš!

 

Izvor: Local10.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0