Majami: Klaw na listi najboljih biftek restorana na svetu

Majami: Klaw na listi najboljih biftek restorana na svetu

Nakon više od dve godine ukinute maske u avionima i javnom prevozu
IRS: Podnošenje poreskih prijava počinje od danas
Najbolje ride-share i taksi službe u Sjedinjenim Državama

Biftek restoran na obali u Edgewateru, koji je izazvao veliki interes od otvaranja 2022. godine, proglašen je jednim od najboljih na svetu.

Lista “101 najboljih biftek restorana na svetu” upravo je objavila svoj godišnji rang najboljih restorana sa biftecima širom sveta, a na 42. mestu se našao ni manje ni više nego Klaw u Majamiju. Ovaj restoran na obali, sa prelepim pogledom na zaliv Biscayne i impresivnom glavnom trpezarijom, jedini je restoran na Floridi koji se našao na listi i jedan od retkih iz južnih Sjedinjenih Država.

“Klaw je obavezna poseta za one u Majamiju koji žele da uživaju u vrhunskom morskom plodovima i biftecima, sve to u zadivljujuće lepom i prijatnom okruženju,” piše u opisu liste “101 najboljih restorana sa biftecima na svetu”. I mi se u potpunosti slažemo.

Proglašen za Najromantičniji restoran od strane New Times-a za 2023. godinu, Klaw je posebno privukao pažnju tima iza godišnje liste zbog svog visokokvalitetnog i svežeg jelovnika, zadivljujućih pogleda na zaliv Biscayne i elegantnog, nautički inspirisanog enterijera. Klaw je jedan od retkih restorana sa biftecima u Majamiju koji ima meni koji savršeno odražava njegov enterijer, atmosferu i celokupnu temu.

miaminewtimes.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0