Majami: Mesta, aktivnosti i događaji koje morate staviti na Vašu “listu”

Majami: Mesta, aktivnosti i događaji koje morate staviti na Vašu “listu”

Nikola Tesla Innovation Hub – Majami dobija poslovni centar koji će nositi ime srpskog naučnika
Wells Fargo klijenti prijavljuju nestanak uplata sa njihovih bankovnih računa
Demokrate napreduju sa ambicioznim planom da legalizuju oko 8 miliona imigranata koji žive u Americi

Već smo dobro zagazili u novu godinu, što znači da imate dovoljno vremena da ostvarite svoju Majami verziju „Bucket List“. Od besplatnih izložbi u muzejima, muzičkih festivala, pa do još mnogo toga, nabrajamo neverovatne stvari koje možete raditi u Majamiju u bilo koje doba godine.

Prošetajte kroz prelepe bašte u Majamiju

Bilo da je u pitanju Vizcaya muzej ili Morikami japanske bašte, mirne i prelepe bašte pružaju idealno okruženje za opuštenu šetnju na suncu. Njihov šarm dolazi do izražaja u proleće kada se okolina ukrašava živopisnim cvetovima.

Doživite koncert uz sveće

Postavljeni u nekim od najčarobnijih lokacija grada, ovi predivni koncerti uz sveće nude zaista nezaboravno iskustvo koje ne biste želeli da propustite. Svaki koncert prikazuje raznoliku muzičku temu, od klasičnih velikana do savremenih zvezda, sve pod blagim sjajem sveća.

Uživajte u muzičkim festivalima

Nijedna Majami Bucket List nije potpuna bez doživljaja nekog od njegovih mnogobrojnih nezaboravnih muzičkih festivala. Majami je domaćin raznovrsnog niza muzičkih festivala, od grandioznih događaja kao što su Rolling Loud i Ultra Music Fest do manjih uličnih festivala. Bez obzira da li ste posetilac ili lokalac, za svakoga ima nešto da se uživa tokom cele godine.

secretmiami.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0