Majami: Najskuplja kuća u Americi prodaje se za 70 miliona dolara

Majami: Najskuplja kuća u Americi prodaje se za 70 miliona dolara

Predstavnički dom usvojio novi paket pomoći uz povećanje minimalne zarade
CDC: Vakcinisani građani ne moraju da nose maske na otvorenom
U Majamiju uspešno održan 6. tradicionalni Pokladni Piknik (video)

Na tržištu luksuznih nekretnina u Majamiju se pojavljuje još jedna moderna kuća, nazvana Casa Ischia, koja ima osam spavaćih soba, osam kupatila i privez za jahtu. Ova kuća je smeštena na Hibiskus ostrvu u Majami Biču i izgrađena je 2017. godine prema dizajnu arhitekte Ralfa Choeffa iz firme Choeff Levy Fischman.

Casa Ischia je prostrana kuća koja zauzima oko 1100 kvadratnih metara, smeštena na parceli uz obalu. Jedna od njenih glavnih atrakcija je mogućnost priveza za jahtu. Ova kuća se trenutno prodaje za oko 70 miliona dolara, što je čini jednom od najskupljih kuća na tržištu u Sjedinjenim Američkim Državama.

Kuća je prvenstveno namenjena onima koji žele ekskluzivan i luksuzan životni prostor. Pored osam spavaćih soba i kupatila, Casa Ischia nudi i druge pogodnosti poput šefa kuhinje, barova, bioskopske sale, vinskog podruma, lifta i terase na krovu. Na otvorenom prostoru se nalazi ribnjak sa koi šaranima, bazen, dva đakuzija, dve spoljne kuhinje, spoljni tuševi i plažno područje sa ognjištem.

Ova kuća ima i svoju priču. Izgrađena je početkom 2010-ih godina po narudžbini Edija Irvina, bivšeg vozača Formule 1 koji se kasnije okrenuo razvoju luksuznih nekretnina. Nakon nekoliko godina, kuća je promenila vlasnika i sada je ponovo na tržištu, privlačeći pažnju bogatih kupaca koji traže ekskluzivan dom u prelepom okruženju Majamija.

miaminewtimes.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0