Majami najskuplji od svih gradova u Americi: Evo koliko se prosečno troši na namirnice

Majami najskuplji od svih gradova u Americi: Evo koliko se prosečno troši na namirnice

Miami Seaquarium odbija da zatvori park i vrati zemljište Miami-Dade okrugu
FK Crvenka – Pobeda za kraj regularnog dela, sledi plej-of
Promocija knjige Esmeralda 973, Aleksandra Bilanovića u Majamiju

Prosečna porodica troši u Americi troši oko 270 dolara nedeljno u prodavnicama namirnica, ali se ovaj iznos povećava kada se uzmu u obzir deca. Porodice sa decom prosečno troše 331 dolara nedeljno, što je 41% više u odnosu na porodice bez dece.

Kalifornija se ističe kao najskuplja država za kupovinu namirnica, sa prosečnim troškom od 297 dolara nedeljno. Osim toga, tri od deset najskupljih gradova za kupovinu namirnica nalaze se u Kaliforniji: Riverside, Los Anđeles i San Francisko,

Majami – najskuplji grad u Americi

HelpAdvisor je otkrio da je Majami najskuplji grad u Americi kada je u pitanju kupovina namirnica, sa prosečnim računom za namirnice od oko 327,89 dolara, što je otprilike 14% više od proseka u državi Florida.

Inflacija uzrokuje brži rast cena hrane na Floridi nego u bilo kojoj drugoj državi SAD-a, prema novom izveštaju. Nedavno objavljeni izveštaj od strane Consumer Affairs-a otkrio je da su cene namirnica širom zemlje bile 5,3% više krajem godine u poređenju sa istim mesecom prethodne godine.

Najjeftiniji gradovi

Sa druge strane kada je kupovina namirnica u pitanju, Ajova, Nebraska, Mičigen i Indiana troše manje od 240 dolara nedeljno u prodavnicama.

usatoday.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0