Majami najskuplji od svih gradova u Americi: Evo koliko se prosečno troši na namirnice

Majami najskuplji od svih gradova u Americi: Evo koliko se prosečno troši na namirnice

Treba da platite veliki porez za 2021. godinu? Evo nekoliko trikova kako da smanjite svoj poreski dug pre kraja godine
Želite da izbrišete svoj Threads profil? Onda morate izbrisati i Instagram, kaže Meta
“Nečista krv” prvi film na srpskom jeziku na Netflixu

Prosečna porodica troši u Americi troši oko 270 dolara nedeljno u prodavnicama namirnica, ali se ovaj iznos povećava kada se uzmu u obzir deca. Porodice sa decom prosečno troše 331 dolara nedeljno, što je 41% više u odnosu na porodice bez dece.

Kalifornija se ističe kao najskuplja država za kupovinu namirnica, sa prosečnim troškom od 297 dolara nedeljno. Osim toga, tri od deset najskupljih gradova za kupovinu namirnica nalaze se u Kaliforniji: Riverside, Los Anđeles i San Francisko,

Majami – najskuplji grad u Americi

HelpAdvisor je otkrio da je Majami najskuplji grad u Americi kada je u pitanju kupovina namirnica, sa prosečnim računom za namirnice od oko 327,89 dolara, što je otprilike 14% više od proseka u državi Florida.

Inflacija uzrokuje brži rast cena hrane na Floridi nego u bilo kojoj drugoj državi SAD-a, prema novom izveštaju. Nedavno objavljeni izveštaj od strane Consumer Affairs-a otkrio je da su cene namirnica širom zemlje bile 5,3% više krajem godine u poređenju sa istim mesecom prethodne godine.

Najjeftiniji gradovi

Sa druge strane kada je kupovina namirnica u pitanju, Ajova, Nebraska, Mičigen i Indiana troše manje od 240 dolara nedeljno u prodavnicama.

usatoday.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0