Majami: Perricone’s Marketplace & Café se zatvaraju nakon 30 godina rada

Majami: Perricone’s Marketplace & Café se zatvaraju nakon 30 godina rada

Broj odobrenih aplikacija za Zelenu Kartu putem braka/porodice u SAD: Evo šta kažu statistike
Vlasnici kuća u Miamiju mogu dobiti pomoć do 1500 dolara za svoju hipoteku
Najviša zgrada u Majamiju: One Bayfront Plaza će imati 92 sprata

Perricone’s Marketplace & Café, jedan od najomiljenijih restorana u Majamiju, trajno zatvara svoja vrata nakon više od 27 godina u Brickellu i na Roadsima.

Perricone’s Marketplace & Café bio je jedan od najpopularnijih restorana u Brickellu više od dve decenije. Generacije su se okupljale u ovom restoranu za porodične skupove, proslave rođendana, godišnjice, mature i razne zabave u njegovom vrtu u Brickellu. Pored toga, bar na prednjem tremu bio je legendarno mesto za poslovne ljude u Brickellu da svrate posle posla.

“Veoma smo tužni što se moramo oprostiti od naših vernih mušterija nakon gotovo tri decenije, ali takođe smo veoma ponosni što je naš restoran bio mesto za toliko mnogo njihovih posebnih uspomena. To je bio privilegija koju nikada nismo olako shvatali”, kaže vlasnik i osnivač Steven Perricone.

Perricone je razgovarao sa New Times-om o teškoj odluci koju je morao da donese. Nije nužno želeo da zatvori, ali je duboko u sebi znao da je došlo vreme. “Bila je to veoma teška odluka za mene,” kaže Perricone za New Times.

miaminewtimes.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0