Majami proglašen za najglamurozniji grad u Americi

Majami proglašen za najglamurozniji grad u Americi

Miami/Fort Lauderdale proglašeni za drugi najrazmaženiji grad u Americi
Southwest Airlines započeo letove sa aerodroma u Majamiju
Srbija uvela Kovid propusnice. Evo šta znamo do sada i kako će uticati na posetioce iz inostranstva

Zaboravite na svakodnevne probleme, virus COVID-19, stambenu krizu, sve veću nejednakost u prihodima, nepostojeći javni prevoz, uragane, loše vozače, pijane moreplovce, ljude koji jedu u prodavnici pre nego što plate. Zaboravite na sve i razmislite o ovome: Majami je najglamurozniji grad Amerike!

Poznati internet portal Lawnstarter.com kaže da je to istina, a ko bi tačnije dodirnuo puls glamura od internet stranice koja vam pomaže da odredite cene usluga održavanja travnjaka?

Lawnstarter je ispitao 50 najvećih američkih gradova kroz 20 ključnih ’glamuroznih’ faktora, uključujući luksuzne prodavnice nakita i kozmetike, restorane sa Mišelin zvezdicama, hotele sa 5 zvezdica, događaje “Nedelje mode” i bogatstvo svakog domaćinstva.

Evo šta je studija pokazala: „Sunčani Majami dominira na listi najglamuroznijih gradova sa više koktel barova, salona i noćnih klubova na 100,000 stanovnika nego bilo gde drugo u SAD-u, ali ono gde Majami zaista blista jesu kategorije lepote, mode i kupovine“. Majami je zauzeo prvo mesto u neverovatne četiri kategorije povezane sa kupovinom: luksuzne prodavnice, prodavnice nakita, satova i parfema. U Americi nema boljeg mesta za dobru zabave i trošenje od Majamija.

Ostalih pet glamuroznih gradova u SAD, prema ovoj studiji, su Njujork, San Francisko, Las Vegas i Atlanta. Tampa je zauzela mesto broj 8 i Jacksonville na mestu br.43 što je čudno jer, priznajmo, niko iz Majamija ne može uopšte ni da ih razlikuje!

Najmanje glamurozan grad je bio Corpus Christi, Teksas sa El Pas-om u Teksasu; Bakersfield, California; Wichita, Kansas i Fresno, California, popunjavaju zadnjih pet mesta na listi.

Izvor: Miami Herald

COMMENTS

WORDPRESS: 0