Majami proglašen za najzdraviji grad u Americi treću godinu za redom

Majami proglašen za najzdraviji grad u Americi treću godinu za redom

Završila se dva ključna programa pomoći nezaposlenima u Americi
Kako pronaći besplatnog imigracionog advokata i jeftinu pravnu pomoć u Americi
Ian je sada uragan kategorije 4, i predviđa se da će uskoro doći do obala Floride

Jedna od najsveobuhvatnijih studija velnes industrije promovisala je Majami, kao najzdraviji grad u SAD treću godinu zaredom.

Mindbody , vodeća tehnološka platforma za u velnes industriju, objavila je danas dugo očekivano rangiranje Top 10 najzdravijih gradova u Americi kao deo svog Mindbody Wellness indeksa za 2022. godinu. Treću godinu zaredom, Majami, Florida je rangiran kao najzdraviji grad u Americi, a slede Los Anđeles i San Dijego.

Godišnji Mindbodi Vellness Indek, jedna od najsveobuhvatnijih studija velnes industrije, ima za cilj da pruži holistički pogled na vellness širom Amerike uzimajući u obzir nekoliko faktora uključujući navike vežbanja, posvećenost dovoljno sna, nivoe stresa, povezanost sa zajednicom i duhovnošću, između ostalog vellnessa. ponašanja i stavova.

Da bi dobio ovu godišnju rang listu, Mindbodi je anketirao 16.000 odraslih u 50 najnaseljenijih gradova u SAD i rangirao te gradove od najzdravijih do najmanje kroz algoritam za bodovanje.

Majami je zadržao titulu najzdravijeg grada u Americi kroz svoju posvećenost nekoliko dimenzija zdravlja. Od 50 ispitanih gradova u SAD, Majami je bio najviše rangiran kod stanovnika koji vežbaju najmanje jednom nedeljno i stanovnika koji vežbaju 90 minuta ili više nedeljno. Vežbanje kasnije u toku dana je veoma popularno u Majamiju, što je gradu donelo titulu najverovatnije da će rezervisati večernji trening u nedavno objavljenom ClassPass Fitness Izveštaju za 2021. Stanovnici Majamija su takođe rangirani kao najmanje pod stresom, najodmorniji i najpovezaniji sa svojom zajednicom.

2022 Mindbodi Wellness Index Top 10 najzdravijih gradova u Americi:

  1. Majami, Florida.
  2. Los Anđeles, Kalifornija
  3. San Dijego, Kalifornija
  4. Atlanta, Džordžija
  5. Vašington, D.C.
  6. San Francisko, Kalifornija
  7. San Hoze, Kalifornija
  8. Ostin, Teksas
  9. Sijetl, Vaš.
  10. Rajli, N.C.

Yahoo

COMMENTS

WORDPRESS: 0