Majami: Velike promene u saobraćaju zbog projekta vrednog 840 miliona dolara

Majami: Velike promene u saobraćaju zbog projekta vrednog 840 miliona dolara

Florida: Ukoliko ste korisnik Verizona i vama sleduje novčana nadoknada
Velika akcija – Dvostruko više zabave uz MTEL TV
Ruši se čuveno drveno šetalište na Miami Beach-u!

Počevši od četvrtka ujutru, 21. decembra, putnici će primetiti značajne promene u saobraćaju u centru Majamija, kako se ubrzava izgradnja temelja za auto-put vredan 840 miliona dolara koji će preoblikovati I-95 i I-395, prema informacijama Florida Department of Transportation.

Saobraćajne vlasti su preuredile nekoliko visokofrekventnih ruta u centralnom delu Majamija kao deo projekta Signature Bridge, što, bar u početnom uvodnom delu nedelje, može doprineti dodatnom neredu u saobraćaju na lokalnim auto-putevima.

Florida Department of Transportation (FDOT) navodi da će vozači na zapadnom delu auto-puta I-395 biti preusmereni na nove mostove nakon prolaska pored Biscayne Boulevard-a.

Vozači koji idu na jug auto-puta I-95 će izlaziti sa leve strane auto-puta, dok će oni koji idu na sever izlaziti s desne strane. Takođe će postojati nova rampa na North Miami Avenue za vozače u centru Majamija kako bi pristupili zapadnom delu auto-puta I-395, navodi FDOT.

“Vozači na NE 13th Street-u će nastaviti pravo preko NE First Avenue i North Miami Avenue kako bi pristupili novoj rampi, dok će vozači koji idu na sever na NE First Avenue skrenuti levo nakon što prođu ispod I-395”, objašnjava saopštenje za medije FDOT-a.

“Vozači će sada imati pristup novoj rampi za zapadni I-395 tako što će skrenuti desno na novi raskrsnicu nakon što prođu NE 14th Street.”

miaminewtimes.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0