Meta testira novu uslugu: Do plavog bedža na instagramu za $11.99

Meta testira novu uslugu: Do plavog bedža na instagramu za $11.99

FK Crvenka Miami – U nedelju prva utakmica plej ofa protiv FC Rosario
Gradonačelnik najavio da će Ilon Mask napravati tunel ispod Majamija za samo 30 miliona dolara
Ovo su mesta gde se možete testirati na koronavirus u Majamiju

Meta testira novu uslugu pretplate koja bi korisnicima Facebooka i Instagrama omogućila da plaćaju za verifikovani nalog.

Izvršni direktor kompanije Meta Mark Zakerberg objavio je u nedelju Meta Verified na svojim nalozima na društvenim mrežama. Testiranje će početi na Novom Zelandu i Australiji ove nedelje i uskoro će se proširiti na druge zemlje, rekao je on.
Za 11,99 USD mesečno na vebu ili 14,99 USD mesečno na Apple i Android operativnim sistemima, Meta će koristiti vladinu identifikaciju da bi verifikovao nalog korisnika i dao nalogu plavi bedž. Ranije su Metine plave verifikacije bile besplatne i rezervisane za značajne javne ličnosti ili preduzeća.

Pretplatnici će takođe dobiti dodatnu zaštitu od lažnog predstavljanja i direktan pristup korisničkoj podršci, rekla je Meta.

„Ova nova funkcija se odnosi na povećanje autentičnosti i bezbednosti svih naših usluga“, rekao je Zakerberg u svojoj poruci.

Meta je rekla da promene neće uticati na javne ličnosti i druge koji su prethodno verifikovani. Meta Verified je usmeren na influensere i druge koji koriste društvene medije za svoj posao, ali nisu zapažene javne ličnosti.

Krajem prošle godine, Tviter je počeo da naplaćuje korisnicima 8 dolara mesečno za Tvitter Blue, koji verifikuje njihov nalog plavim čekom.

COMMENTS

WORDPRESS: 0