Meta testira novu uslugu: Do plavog bedža na instagramu za $11.99

Meta testira novu uslugu: Do plavog bedža na instagramu za $11.99

Nadmašio 200 velikih gradova: Orlando je najbolji domaćin sportskih događaja
Šta nam donosi nova 2022.godina? 10 stvari koje će biti skuplje u tekućoj godini
Loše vreme otkazalo desetine letova sa aerodroma u Majamiju i FT Lauderdaleu

Meta testira novu uslugu pretplate koja bi korisnicima Facebooka i Instagrama omogućila da plaćaju za verifikovani nalog.

Izvršni direktor kompanije Meta Mark Zakerberg objavio je u nedelju Meta Verified na svojim nalozima na društvenim mrežama. Testiranje će početi na Novom Zelandu i Australiji ove nedelje i uskoro će se proširiti na druge zemlje, rekao je on.
Za 11,99 USD mesečno na vebu ili 14,99 USD mesečno na Apple i Android operativnim sistemima, Meta će koristiti vladinu identifikaciju da bi verifikovao nalog korisnika i dao nalogu plavi bedž. Ranije su Metine plave verifikacije bile besplatne i rezervisane za značajne javne ličnosti ili preduzeća.

Pretplatnici će takođe dobiti dodatnu zaštitu od lažnog predstavljanja i direktan pristup korisničkoj podršci, rekla je Meta.

„Ova nova funkcija se odnosi na povećanje autentičnosti i bezbednosti svih naših usluga“, rekao je Zakerberg u svojoj poruci.

Meta je rekla da promene neće uticati na javne ličnosti i druge koji su prethodno verifikovani. Meta Verified je usmeren na influensere i druge koji koriste društvene medije za svoj posao, ali nisu zapažene javne ličnosti.

Krajem prošle godine, Tviter je počeo da naplaćuje korisnicima 8 dolara mesečno za Tvitter Blue, koji verifikuje njihov nalog plavim čekom.

COMMENTS

WORDPRESS: 0