Miami Beach doneo zabranu pušenja marihuane i kanabisa na javnom mestu!

Miami Beach doneo zabranu pušenja marihuane i kanabisa na javnom mestu!

South Pointe Park na Miami Beach-u ponovo zatvoren!
Amerika danas obeležava Dan Martina Lutera Kinga
’Putnički Armagedon’ se nastavlja. Širom Amerike se i dalje otkazuje hiljade letova

U poslednja tri i po meseca, marihuana je u suštini dekriminalizovana u Majamiju. Nakon što je Florida 1. jula legalizovala konoplju, Miami-Dade je obavio da više neće procesuirati optužene za posedovanje manjih količina marihuane, jer je ona praktično nerazdvojna od konoplje.

Ipak, Grad Miami Beach doneo je opštinski pravilnik kojim bi ljude odvraćao od pušenja u javnosti. Na sastanku koji je održan prošle nedelje, gradski poverenici jednoglasno su glasali za zabranu javnog pušenja marihuane i konoplje.

“Mi smo veoma napredna zajednica. Medicinska marihuana je ovde usvojena neverovatno brzo”, rekao je gradonačelnik Dan Gelber. “S druge strane, znam da naši stanovnici očekuju određeni nivo ponašanja.

ACLU sa Floride usprotivio se novim ograničenjima rekavši da bi zakon mogao nesrazmerno uticati na mlade ljude. Ipak, Miami Beach krenuo je u sprovođenje ove zabrane. Prema novom gradskom zakonu, svako ko je bude uhvaćen prilikom pušenja kanabisa, konoplje ili marihuane na javnom mestu suočiće se sa novčanom kaznom do 500 dolara i do 60 dana u okružnom zatvoru.

COMMENTS

WORDPRESS: 0