Miami Beach i Fort Lauderdale predstavili pravila za predstojeći “Spring Break”

Miami Beach i Fort Lauderdale predstavili pravila za predstojeći “Spring Break”

Seven Mile most na Floridi otvoren nakon petogodišnjeg zatvaranja
Amazon za Prime Day 2022 poklanja $90. Evo kako da ih unovčite
Gde za doček Nove godine?

Zvaničnici gradova Miami Beach-a i Fort Lauderdale-a najavljuju da će predstojeći Spring Break biti potpuno drugačiji ove godine zbog pravila koja će biti uvedena tokom pandemije virusa COVID-19 koja još uvek traje.

plaza miami beach miami glasnik online portal srpske zajednice u majamiju

Miami Beach

Zvaničnici Miami Beach-a su najavili da će uvesti niz pojačanih bezbedonosnih mera tokom perioda prolećnih praznika od 22.februara do 12.aprila. Policijski čas u Miami-Dade-u će ostati i dalje aktivan između ponoći i 06h ujutru svakoga dana i ograničenja posetilaca na gradskim plažama su takođe i dalje na snazi.

Sva prodaja alkoholnih pića širom Miami Beach-a je zabranjena nakon 22h, a u Art Deco District-u nakon 20h. Svako konzumiranje alkohola na javnim plažama će biti zabranjeno kao i posedovanje hladnjaka, uređaja na naduvavanje, šatora, stolova i sličnih predmeta.

Postojaće i ograničenja pristupa određenim gradskim ulicama kao i delimično ili potpuno zatvaranje delova ili celokupnih kafića na trotoarima smeštenih u Art Deco kulturnom okrugu u ponoć, svakoga dana. Ograničenja se odnose na živu i pojačanu muziku u lokalima koji se nalaze od 9.Ulice (9th Street) do 11.Ulice.

Policija će koristiti čitače registarskih tablica na ulaznim tačkama Miami Beach-a.  Takođe će biti povećan broj policijskih službenika, vatrogasne brigade kao i pooštrenje pravila.

Privremeni gradski menadžer, Raul J. Aguila  izjavio je „Nećemo imati razumevanje kada su u pitanju ulične tuče, krađe ili zloupotreba bilo koje vrste droga. To dovodi naše posetioce i stanovnike u opasnost od ozbiljnih povreda ili gorih stanja. Ako planirate da se odmorite na Miami Beach-u, učinite to odgovorno ili ćete biti uhapšeni“.

fort lauderdale miami glasnik vesti srbi u americi

Fort Lauderdale

Kada je Fort Lauderdale u pitanju, zvaničnici su izjavili da se pripremaju za gužve tokom Spring Break i da će pooštriti već postojeća pravila, uključujući nemogućnost konzumiranja alkohola na plaži, korišćenje šatora ili nadstrešnica na pesku.

Jedna od promena ove godine jeste da će vozačima Uber-aa i Lyft-a biti pisane kazne za primanje ili ostavljanje putnika duž Državnog puta A1A (State Road A1A). Određena lokacija za preuzimanje ili ostavljanje putnika će biti Las Olas Oceanside Park na adresi 3000 East Las Olas Boulevard.

Fort Lauderdale će takođe ograničiti muziku uživo ili pojačanu muziku na predelu plaže od 900.bloka Seabreeze-a severno do 1700.bloka severnog A1A. (900 block of Seabreeze north to the 1700 block of North A1A).

Policija je rekla da će barikade biti postavljene i da će se koristiti sigurnosne trake kako bi se zaštitili pešaci.

Izvor: NBC Miami

COMMENTS

WORDPRESS: 0