Miami Beach najavljuje promene za ugostiteljske objekte na Ocean Drive-u

Miami Beach najavljuje promene za ugostiteljske objekte na Ocean Drive-u

Test za dobijanje američkog pasoša. Proverite vaše znanje i saznajte da li ste spremni da postanete američki državljanin
12 najlepših ostrva za odmor na Floridi
Nevakcinisani Amerikanci će morati da plate više za svoje zdravstveno osiguranje?

Grad Miami Beach želi da preuzme kontrolu nad najpopularniji delom South Beach-a. Gradski komesari su već odobrili nekoliko novih predloga koji bi uticali na lokalne restorane i klubove u nadi da će reformisati ovaj deo grada.

Na posebnom sastanku, gradonačelnik Dan Gelber i komesari razgovarali su o budućnosti područja, uključujući ideju da ga pretvore u „kulturni okrug Art Deco“.

Pokušaćemo da damo podsticaje dobrom ponašanju i dobrom razvoju i oduzmemo ih ljudima koji dolaze ovde samo da bi prekršili naš kodeks ponašanja i stvorili situaciju koja nije onakva kakvu mi doživljavamo za taj zabavni okrug“, Rekao je Gelber.
U petak, komesari su dali preliminarno odobrenje za predlog kojim bi se ograničila glasna muzika posle 2 sata posle ponoći.

Otkrili smo da previše glasne muzike dovodi do lošeg ponašanja pojedinaca, koje stvara kriminal“, rekao je Gelber.

Šef policije Majami Biča Richard Clements dao je detaljan izveštaj o koji pokazuje da na South Beach otpada oko 58 procenata svih poziva u gradske službe tokom poslednje tri godine.

Većina slučajeva se dogodila se na ulici Ocean Drive u blizini 9. i 10. ulice, kao i u avenijima Washington i Collins.
Gradski čelnici su takođe jednoglasno odobrili povećane kazne za prekršaje u kafićima na trotoaru sa automatskim 24-časovnim zatvaranjem za drugi prekršaj.

Izvor: NBC Miami

COMMENTS

WORDPRESS: 0