Miami Beach najavljuje promene za ugostiteljske objekte na Ocean Drive-u

Miami Beach najavljuje promene za ugostiteljske objekte na Ocean Drive-u

Srpskih Apolo 7 – Sedam srpskih naučnika koji učestovali u misiji sletanja na mesec
Da li stiže još jedan ček na 1,400 dolara – ovog puta od vaše države?
USCIS: Više od 400 000 imigranata čeka na intervju za “Zelenu Kartu”

Grad Miami Beach želi da preuzme kontrolu nad najpopularniji delom South Beach-a. Gradski komesari su već odobrili nekoliko novih predloga koji bi uticali na lokalne restorane i klubove u nadi da će reformisati ovaj deo grada.

Na posebnom sastanku, gradonačelnik Dan Gelber i komesari razgovarali su o budućnosti područja, uključujući ideju da ga pretvore u „kulturni okrug Art Deco“.

Pokušaćemo da damo podsticaje dobrom ponašanju i dobrom razvoju i oduzmemo ih ljudima koji dolaze ovde samo da bi prekršili naš kodeks ponašanja i stvorili situaciju koja nije onakva kakvu mi doživljavamo za taj zabavni okrug“, Rekao je Gelber.
U petak, komesari su dali preliminarno odobrenje za predlog kojim bi se ograničila glasna muzika posle 2 sata posle ponoći.

Otkrili smo da previše glasne muzike dovodi do lošeg ponašanja pojedinaca, koje stvara kriminal“, rekao je Gelber.

Šef policije Majami Biča Richard Clements dao je detaljan izveštaj o koji pokazuje da na South Beach otpada oko 58 procenata svih poziva u gradske službe tokom poslednje tri godine.

Većina slučajeva se dogodila se na ulici Ocean Drive u blizini 9. i 10. ulice, kao i u avenijima Washington i Collins.
Gradski čelnici su takođe jednoglasno odobrili povećane kazne za prekršaje u kafićima na trotoaru sa automatskim 24-časovnim zatvaranjem za drugi prekršaj.

Izvor: NBC Miami

COMMENTS

WORDPRESS: 0