Miami Beach: Penthaus se prodaje za rekordnih 120 miliona dolara

Miami Beach: Penthaus se prodaje za rekordnih 120 miliona dolara

OTR SAFETY – Stavite safety vaše kompanije u sigurne ruke
Vlasnik Amazona otvara besplatnu akademiju za decu iz siromašnih porodica
Nova pravila od ponedeljka: Za ulazak u Ameriku putnici će čekati i do 8 časova

Tržište nekretnina u Miami Beach-u svedoči istorijskom događaju jer je penthaus u kolekciji privatnih apartmana Shore Club South Beach navodno ugovoren za više od 120 miliona dolara.

Ako transakcija prođe, postaviće novi rekord za najskuplju nekretninu ikada prodatu na području Majamija, nadmašujući prethodni rekord od 60 miliona dolara postavljen 2015. godine od strane milijardera iz hedge fondova Kena Griffina.

Ovaj penthaus na obali okeana, deo je projekta rekonstrukcije Shore Cluba. Projekat, koji je dizajnirao arhitektonski studio Robert A.M. Stern Architects u saradnji sa Kobi Karpom, uključuje transformaciju dva značajna hotela: Shore Club hotela iz 1940-ih i hotela Cromwell, zdanja Art Deco stila iz 1930-ih.

Projekat, koji obuhvata 49 privatnih rezidencija raspoređenih između originalnog hotela Cromwell i nove kule visoke 200 metara, očekuje se da će biti završen do 2026. godine. Razvoj uključuje samostalnu vilu okrenutu prema plaži i resort sa pet zvezdica, dok penthaus ima privatni bazen na krovu.

Prodaja za rekonstrukciju Shore Cluba počela je početkom 2023. godine, sa cenama koje se kreću od otprilike 6 miliona dolara do oko 40 miliona dolara, ne računajući penthaus.

worldredeye.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0