Miami Beach proglašen za najfotogeničniju plažu na svetu

Miami Beach proglašen za najfotogeničniju plažu na svetu

Amerika menja testove za državljanstvo: Teži put za one koji ne govore engleski
Skuplji put do Zelene karte: USCIS povećao cene imigracionih aplikacija
Visok nivo bakterija otkriven u vodi u blizini poplavljenih područja Fort Lauderdale-a

Sveprisutan i neophodan kao ležaljke i suncobrani na plaži – mobilni telefon je uvek i svuda sa nama. Koristimo ga za pozive, slanje SMS-ova, fotografisanje i, što je najvažnije, proveravamo naše Instagram naloge. Dokaz da je Instagram od suštinskog značaja za naše iskustvo odlaska na plažu su i nalazi iz Inkfi-jeve nedavne studije, nenaučne ankete o najpopularnijim hashtag-ovima koji se koriste u kategorijama putovanja kao što su hoteli, znamenitosti, restorani i, naravno, plaže.

Miami Beach lifeguard

Koristeći ove podatke, kompanija za štampanje fotografija je zatim rangirala 10 najpopularnijih i fotogeničnih mesta u svakoj kategoriji. Na ničije iznenađenje (posebno onih koji su proveli značajno vreme na njenom pesku), Miami Beach je bila plaža koja se najviše pojavljivala na Instagramu – na svetu! Iznenađujućih 15.001.009 miliona Instagarm postova (!) sa njenim blistavim obalama podeljeno je 2022.godine, što je ogroman skok sa mesta broj dva, Venice Beach, koja je prikazana sa 4.290.744 miliona postova. Tri grada Floride su se našla na listi, uključujući Daytona Beach i Panama City, koji su zauzeli peto i deveto mesto.

Inkifi-jevi nalazi su deo njegovog vodiča za putovanja 2022.godine koji sadrži kolekciju mesta na kojima se ljudi osećaju primorani da koriste Instagram. Ako je ono što radite na Instagramu dovoljan razlog da putujete, ovde ćete pronaći mnoštvo drugih stvari za fotografisanje dok ste u Miami-ju. Ako ste, pak, osoba koja bi radije bila offline kada putuje, da vas podsetimo da Miami Beach nije samo lepa, već je  itekako i zabavna plaža.

 

Izvor: Timeout.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0