Miami Beach se sprema za Spring Break 2024: Parking će koštati 100 dolara

Miami Beach se sprema za Spring Break 2024: Parking će koštati 100 dolara

Majami: Da li ste čuli za ovaj popularni restoran u kojem je zabranjeno fotografisanje?
Počeo Miami Spice 2022: Lista restorana koji učestvuju
10 najpopularnijih alkoholnih pića u Americi

U poslednjih nekoliko godina, zvaničnici Miami Beach-a su pokušali niz taktika kako bi se nosili sa studentima koji dolaze na South Beach da se zabavljaju i preplave Ocean Drive tokom meseca marta.

Ove godine, grad pokušava da bude korak ispred haosa. Da bi to postigli, zvaničnici jasno navode kako će niz mera značiti stroge posledice za neprimereno ponašanje – i nelagodu čak i za one koji jednostavno žele da se dobro provedu. U novoj kampanji poruka grada poručuje da “Miami Beach raskida sa prolećnim raspustom.

U sedištu policije Miami beach-a, gradski lideri su održali konferenciju za štampu kako bi razgovarali o svojoj strategiji za South Beach, koja uključuje fiksnu tarifu od 100 dolara za parkiranje u gradskim garažama i parkinzima i zatvaranje trotoarnih kafića na Ocean Drive tokom vikenda 7-10. marta i 14-17. marta.

“Dođite ovde, uživajte, ali ne dolazite ovde u potrazi za problemima”, rekao je gradonačelnik Steven Meiner. “Imali smo ih dovoljno.” Uspešan spring break, dodao je Meiner, značio bi “mart bez nasilja.” Kada su ga pitali kako grad može sprečiti upotrebu oružja bez mera poput upotrebe detektora metala – nešto što je Meiner zagovarao – gradonačelnik je rekao da i dalje ima poverenja u pristup grada.

Šef policije Wayne Jones rekao je da ljudi mogu očekivati čitače registarskih tablica i više policajaca na South Beach “nego što ste ikada videli ranije.” “Biće teško doći ovde u naš grad i kada jednom dođete ovde, očekivaćemo da se pridržavate pravila”, rekao je Jones.

Miamiherald

COMMENTS

WORDPRESS: 0