Miami Beach za Memorial Day: Policije će biti svuda, parking zabranjen ili duplo skuplji

Miami Beach za Memorial Day: Policije će biti svuda, parking zabranjen ili duplo skuplji

Grad Majami naložio da se električni skuteri odmah povuku sa gradskih ulica
Kako neplaćeni bolnički računi mogu da utiču na vaš kreditni skor?
Zabeležen prvi slučaj omikron varijante u okrugu Miami Dade

Sa oko 200.000 gostiju dnevno tokom vikenda za Dan sećanja, Policijska uprava Miami Beacha je izvestila da računa na pomoć 18 agencija za sprovođenje zakona.

Policajac Christopher Bess, portparol odeljenja, rekao je da će policajci sprovoditi promene u saobraćajnim obrascima od petka ujutro do ponedeljka uveče u South Beachu.

„Na svakom raskršću će biti policajci da pomognu,“ rekao je Bess, dok su gradski radnici postavljali znakove „Put zatvoren.“

Cena parkinga za posetioce će biti 30 dolara, dok će za stanovnike biti 15 dolara, a parkiranje na ulici neće biti dozvoljeno duž Collins Avenue.

Besplatni shuttle autobusi iz parking garaža biće dostupni od 11 sati ujutro do 11 sati uveče, u subotu i nedelju, na javnim parking mestima na 5., 17., 23. i 42. ulici.

Gradski zvaničnici preporučuju korišćenje trolejbusa Miami Beach, usluga javnog prevoza okruga Miami-Dade, kao i sledeće aplikacije: Transit App, PayByPhone, Miami Beach – ParkMe i ParkMobile.

Grad je suorganizator Hyundai Air and Sea Show-a od 12 do 18:30 časova, duž Ocean Drivea, u oblasti između 11. i 14. ulice, duž Lummus Parka, na adresi 1130 Ocean Dr.

„Dovešćemo vojni bend, simfoniju, di-džejeve, a Zlatni vitezovi će izvesti noćni pirotehnički skok. Dođite na plažu i uživajte u vašoj vojsci,” rekao je Mickey Markoff, producent šoua.

Vatromet će biti održan od 19 do 22 sata u subotu. Događaj je besplatan.

local10.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0