Miami-Dade izdao upozorenje za kupanje na plažama Key Biscayna zbog zagađene vode

Miami-Dade izdao upozorenje za kupanje na plažama Key Biscayna zbog zagađene vode

Zdravstveni sistem Sjedinjenih Država – Evo koja medicinska pomoć je dostupna bez osiguranja?
Cene kuća u Majamiju za godinu dana skočile za 25%
Bajden priprema novi zakon koji bi doneo legalan status za 11 miliona ilegalnih imigranata

Nekoliko testova je pokazalo da postoji fekalno zagađenje na plažama Crandon Parka blizu Key Biscaynea, saopšteno je u četvrtak od strane Odseka za zdravstvo Floride u okrugu Miami-Dade.

Zdravstveni zvaničnici su zamolili javnost da izbegava kupanje i na severnom i južnom delu parka i saopštili su da nekoliko uzastopnih uzoraka vode “nije zadovoljilo standard za rekreativnu vodu u pogledu prisustva enterokoka”, koji mogu izazvati bolesti kože, očiju, ušiju i disajnih puteva. Uzorci vode na Crandon Parku koji su izazvali upozorenje koje se odnosi na oba dela parka – severni i južni – bili su “loši” u ponedeljak i utorak, pokazuju evidencije.

Uzorak vode u ponedeljak na obližnjoj plaži Virginia Key Southside, poznatoj i kao Dog park, dao je negativan rezultat i zvaničnici su utvrdili da je sigurno plivati tamo, pokazuju zapisi.

Agencija je saopštila da fekalno zagađenje “uglavnom potiče od ljudskih otpadnih voda ili izlučevina toplodokratnih životinja.”

Postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda Centralnog distrikta nalazi se na severnom delu Virginia Keya, severno od Istoriskog parka plaže Virginia Key, Crandon Parka i Državnog parka Bill Baggs Cape Florida.

Local 10

COMMENTS

WORDPRESS: 0