Miami-Dade: Od ponedeljka kraći policijski čas, otvara se Miami Zoo

Miami-Dade: Od ponedeljka kraći policijski čas, otvara se Miami Zoo

Koronavirus u Majamiju: 25 novih slučajeva, zatvorene škole i restorani sa više od 250 mesta!
Senat usvojio paket pomoći. Svaki amerikanac dobiće 1200$!
Nove mere zaštite za bicikliste na Rickenbacker mostu. Napisano više od 300 kazni

Od ponedeljka, 14. septembra, policijski čas ce se pomeriti sa 10 p.m. na 11 p.m. svake večeri, saopštio je gradonačelnik okruga Miami-Dade Carlos Gimenez.

Poseban izuzetak biće napravljen za utakmicu Miami Hurricanesa u četvrtak uveče na stadionu Hard Rock. Gimenez je rekao da svako ko izađe nakon policijskog časa a prisustvovao je utakmici može pokazati kartu ako ih policija zaustavi i neće dobiti kaznu za kršenje policijskog časa.

Gimenez je rekao da će od ponedeljka moći da se otvore popularne atrakcije na otvorenom poput zoološkog vrta u Majamiju i Jungle Islanda, iako će zatvoreni prostori i igrališta na ovim atrakcijama ostati zatvoreni.

Parkovi Miami-Dade ostaće otvoreni do 10 p.m. sa upaljenim noćnim svetlima, a bejzbol i softbol biće dozvoljeni dok se poštuju stroga pravila, uključujući nošenje maski za lice.

Kompanijama koje iznajmljuju bicikle, skutere i mopede takođe će biti dozvoljeno da se ponovo otvore, ali moraju korisnicima dostaviti higijenske maramice, rekao je Gimenez.

Turističkim brodovima i čarter autobusima takođe će biti dozvoljeno da se ponovo otvore sa kapacitetom od 50%.

COMMENTS

WORDPRESS: 0