Miami-Dade: Od ponedeljka kraći policijski čas, otvara se Miami Zoo

Miami-Dade: Od ponedeljka kraći policijski čas, otvara se Miami Zoo

ART SHOW – Recycling of the souls
Miami Spice 2019
Sud odbacio Trampov ” Public Charge ” zakon koji pogađa najsiromašnije imigrante!

Od ponedeljka, 14. septembra, policijski čas ce se pomeriti sa 10 p.m. na 11 p.m. svake večeri, saopštio je gradonačelnik okruga Miami-Dade Carlos Gimenez.

Poseban izuzetak biće napravljen za utakmicu Miami Hurricanesa u četvrtak uveče na stadionu Hard Rock. Gimenez je rekao da svako ko izađe nakon policijskog časa a prisustvovao je utakmici može pokazati kartu ako ih policija zaustavi i neće dobiti kaznu za kršenje policijskog časa.

Gimenez je rekao da će od ponedeljka moći da se otvore popularne atrakcije na otvorenom poput zoološkog vrta u Majamiju i Jungle Islanda, iako će zatvoreni prostori i igrališta na ovim atrakcijama ostati zatvoreni.

Parkovi Miami-Dade ostaće otvoreni do 10 p.m. sa upaljenim noćnim svetlima, a bejzbol i softbol biće dozvoljeni dok se poštuju stroga pravila, uključujući nošenje maski za lice.

Kompanijama koje iznajmljuju bicikle, skutere i mopede takođe će biti dozvoljeno da se ponovo otvore, ali moraju korisnicima dostaviti higijenske maramice, rekao je Gimenez.

Turističkim brodovima i čarter autobusima takođe će biti dozvoljeno da se ponovo otvore sa kapacitetom od 50%.

COMMENTS

WORDPRESS: 0